14

Nye tider

I går hjalp Dexofan mig gennem natten. I nat havde de tilsyneladende ingen effekt, for jeg har hostet nærmest uafbrudt. Halsen føles helt ru og jeg er træt, for det er ikke blevet til meget søvn.

Der var engang, for ikke længe siden, da jeg var oppe to til tre gange hver eneste nat. Søvnen var afbrudt af Alexanders behov for hjælp og det var vane, så jeg havde vænnet mig. Jeg fungerede på de betingelser. Sådan var det. Der var ikke andet at gøre, end klø på og komme gennem dagene.

For ikke ret lang tid siden begyndte jeg at sove igennem om natten. Uafbrudt.

Nu vælter jeg, fordi jeg har været vågen et par gange eller tre en enkelt nat. Sikke noget pjat og forøvrigt er det weekend lige om et øjeblik. Fredag kom an!

… eller stik mig en seng og en dyne.

You Might Also Like

14 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  7. marts 2008 at 18:40

  Jamen vel har jeg da så, Deborah. Jeg må have fingre i noget af den :-)

 • Avatar
  Reply
  Deborah
  7. marts 2008 at 16:09

  Jamen det var jo den der PECTYL hostesaft – har du helt glemt den? God bedring og weekend!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  7. marts 2008 at 11:58

  Ja, det hosteri er noget belastende, men jeg håber det er i aftagende… og ellers er det jo heldigvis weekend lige om lidt :-)

  Nu vil jeg gå ud og lave en aftale med min “sjælevarmer”, tror jeg :-)

 • Avatar
  Reply
  fisker & fernández
  7. marts 2008 at 11:24

  Jeg haaber snart du slipper af med den hoste. Jeg har selv tilbragt mange goende naetter vinter efter vinter med bronkitis som en tro foelgesvend. Man er bliver jo fuldstaendig udpint af at ligge der og hoste hele natten. Til sidst var der en vagtlaege som gav mig en inhalator, og jeg maa aerligt indroemme, at den er det eneste som lindrer, loesner og faar hosten til at stilne.

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth Døssing
  7. marts 2008 at 10:57

  Dejlig varm “SJÆLEVARMER” – det er dte eneste der dur. store hilsner Lisbeth

 • Avatar
  Reply
  Berit
  7. marts 2008 at 10:54

  Har du prøvd Cosylan hostemedisin? Den hjelper iallefall meg med hosteproblematikk! Lykke til!

 • Avatar
  Reply
  Dolci
  7. marts 2008 at 10:19

  Som jeg føler med deg! Spesielt siden jeg nå har fått samme dritt selv. Har lagt en uke med feber og nå er den vonde hosten kommet. Ja,ja, hostesaft skal jo hjelpe, men ikke den jeg har…

  Ønsker deg en god bedring og en fantastisk helg :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne,mandagspigen
  7. marts 2008 at 09:45

  de øvrige har skrevet det der skal skrives…sov godt.
  Men så lige et tillægsspørgsmål…Har du fået nyt hørlook-tapet siden i går, eller har jeg kun opdaget det nye flotte banner?
  Det ser kname/knagme…sørme godt ud.

 • Avatar
  Reply
  Sole
  7. marts 2008 at 09:07

  Hej Liselotte,

  Det med hosten er ikke godt, ta’ et vend omkring lægen og få noget for det. Jeg har selv lige været der. Hostede og hostede i 3 dage, før jeg måtte bide i det sure æble: lungebetændelseslignende astmatisk bronkitis! Penicillin og mucomyst – og det hjælper altså forholdsvis hurtigt, sådan at hosten er til at holde ud.

  Og som Marianne skriver, så gi’r din krop dig lov til at være syg, nu hvor du ikke SKAL være på 24 timer i døgnet. I mindre målestok er det det mange af os oplever ifb med week-end, når der er rigtig travlt på arbejde, og vi ikke synes, vi kan “tillade” os at være syge, ja, så kommer straffen fredag aften :-)

  Jeg ønsker dig en rigtig god week-end og håber at det enten hjælper at slappe af, eller du får noget hos lægen, der kan hjælpe dig over det.

 • Avatar
  Reply
  Louisek
  7. marts 2008 at 08:50

  Om ikke ret mange timer er det weekend Liselotte. Så kan du slappe af og gøre det du har lyst til – Forhåbentlig med lidt mere energi:-)

 • Avatar
  Reply
  kokkrn på blokkrn
  7. marts 2008 at 08:44

  Pas nu på dig selv – og når du når frem til week-end vil jeg foreslå at du ikke begynder at “føjte rundt” som i sidste week-end. Tag en slapper under dynen – sagde hun – hende den gamle i vest …… kram om bedring ;-)

 • Avatar
  Reply
  Jeannette Mariae
  7. marts 2008 at 08:21

  Pas på dig selv! Sender dig gode ønsker for dagen – og så er det jo snart weekend ;-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  7. marts 2008 at 08:02

  Da Alexander krævede dig – da skulle du, ikke til diskussion eller andet… men nu hvor din krop har lov – så reagerer den… Jeg bliver eksempelvis altid syg når Mathias køre i aflastning – fordi der har kroppen lov…. Du skal lytte til din krop (det ved jeg du gør) den har brug for hvile. Pas godt på dig selv søde

 • Avatar
  Reply
  Susan
  7. marts 2008 at 07:57

  Man kan vaenne sig til meget og man kan vaenne sig fra meget. Jeg haaber du kommer godt gennem dagen …… det er vist ikke nu jeg skal sige at min dyne er begyndt at kalde (kl. er 23 torsdag her)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)