12

Grønttorvet

Nok er vores torvedage i størrelse ikke noget at sammenligne med de fleste andre, jeg har besøgt, men ikke desto mindre er der et bredt udvalg af friske grøntsager, frisk frugt, ost og fisk, som altid er værd at tage til byen efter.

Torvet

Kenneth og jeg smuttede indenom, for der var lidt lagre, som trængte til en opfyldning.

Osten venter vi med. Onsdag må Kenneth igen ind omkring, for at forsyne familien med alle de gode oste, som skal smage i næste weekend, hvor vi får huset fuldt, men i dag nøjedes vi med det mest basale…

Blomster

Jeg har et favoritsted for bomsterindkøb, for han er altid frisk og til at handle med. I dag havde han anemoner og ranunkler. Dem kan jeg ikke stå for…

Ranunkler

Der var smukke røde anemoner, som ville pynte herhjemme, men…

Ranunkler

– der var også lyserøde ranunkler, som var sarte og smukke og helt igennem uimodståelige.

Jeg endte faktisk med nogle helt andre. To store bundter ranunkler i den smukkeste, sart lyserøde farver, som nu står ude på terrassen og trækker vand en times tid sammen med to bundter voksblomster og et stort bundt hyacinter. Hele skidtet kom i kurven for hundrede kroner. Det er i orden med mig. Jeg elsker friske blomster og kan slet ikke få nok.

Bagefter var det hen omkring fiskehandleren. Jeg kan slet ikke stå for deres skilt…

Fiskemanden

Det blev til muslinger i aften og en god portion rødfisk til i morgen. Jeg glæder mig til de muslinger. Jeg har lige slået dej sammen til et par brød. Det ene skal indtages friskbagt sammen med muslingerne lidt senere. Det skal blive godt. Jeg har tapenade på lager.

Hjemad

Vi havde lige et enkelt ærinde til, før vi var klar til at slæbe rovet hjemad. Vi skulle op forbi Sundhedskost, som havde lige det, vi var på jagt efter.

Nu er det vist tid at vække Oline…

You Might Also Like

12 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  8. marts 2008 at 19:28

  phenixmum, det er da franske anemoner- du har helt ret :-)

  God helg til dig også og tak for de smukke ord :-)

 • Avatar
  Reply
  phenixmum
  8. marts 2008 at 19:24

  Kjære Liselotte
  ønsker dere alle en herlig helg.
  Nyter besøket hos deg hver dag – takk for det du skaper rundt deg.
  Gode lørdagsklemmer fra
  phenixmum

  – er du helt sikker på at de mørkeste røde ikke er anemoner ?

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  8. marts 2008 at 18:56

  Charlotte, det havde jeg også nydt. Ligetil… det er dejligt :-)

 • Avatar
  Reply
  Charlotte Illum Larsen
  8. marts 2008 at 18:51

  Jeg så et fint skilt udenfor en butik i Marstal den anden dag – der var skrevet fint og stort med rød tusch “Der ingen fiskefars idag..” den grinte jeg af hele dagen – skrevet som de ville ha sagt det – sådan noget kan jeg godt li

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  8. marts 2008 at 17:42

  Lone, du har noget at glæde dig til :-)

  Dorthe, det er med at udnytte, at det er sæson for hyacinterne :-)

  Ella, snart… så må du med derind :-)

  Inge, jeg har tænkt… og tænkt, men kan selvfølgelig ikke huske hvor. Hvis jeg var dig, ville jeg skrive til dem og spørge, om det er muligt at finde den gule taske et sted, som sender til dig :-)

  Gitte, torvet er lidt langt væk, når man bor i Arden. Til gengæld har vi ingen dyrepark i baghaven, som I har ;-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  8. marts 2008 at 15:38

  Vi har også nydt det gode vejr. Vi besøgte den dyrepark vi har her i byen og tog nogle brød med til dyrene. Det var godt vi gjorde det for der var over 20 dådyr, så de delte de vi havde med og vi gik hjem igen.
  Dejlig frisk tur.
  Vi har også brugt torvet meget da vi boede i Aalborg, men synes der er for langt nu hvor vi bor i Arden.
  God weekend til jer og jeres fisk.

 • Avatar
  Reply
  Inge
  8. marts 2008 at 15:05

  Hej Liselotte
  Pragtfuld dag til en torvetur. Vejret er jo saligt.
  Jeg har lige et spørgsmål; du har nævnt Sticksandstones fra din Amsterdamtur – og jeg har siddet og savlet over en gul taske på deres side. Du har nævnt at man kan få mærket i Ålborg, men det kan jeg ikke se på deres side. Hvor er det, om man må spørge…
  :-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  8. marts 2008 at 14:50

  Åhrrr, jeg glemte, at jeg ville have været på torvet – snart vil jeg på torvet!.

  Sikke lækkerier I fik slæbt hjem :-)

 • Avatar
  Reply
  Dorthe
  8. marts 2008 at 14:49

  Jeg har også været på torvet i dag og forsynet os med grøntsager til den kommende uge. Der kom også hyacinter med hjem, jeg elsker den duft, de spreder.

 • Avatar
  Reply
  Lone
  8. marts 2008 at 14:46

  Jeg kommer til Påske, min lille søster + familie har lige overtaget deres ny indkøbte hus i Kærby, juuuuuhuuuu :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  8. marts 2008 at 13:23

  Jeg vil tro, at du har været meget lidt glad for larmen, Steen, men sådan skal man ind imellem sluge en kamel eller to. Du boede jo til gengæld i centrum af byen. Det må have været praktisk :-)

 • Avatar
  Reply
  Steen Brølling
  8. marts 2008 at 12:56

  Sjovt. På det øverste billede ses et hvidt hus i midten. Kun 2 etager højt. For 16 år siden boede jeg lige under taget – de 2 tagkviste var mine :)
  Og det var af og til skideirriterende lørdag morgen når man ville sove, men diverse bodhandlere var ligeglade, og begyndte at larme meget meget tidligt om morgenen.

  Go’ appetit med de dersens mæ(u)slinger :)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)