Strik & Hækling

Det sidste af slagsen

10. marts 2008

Til tørre

Så er mors Shetland Triangle færdigt. Vasket ligger det nu og tørrer nede på mit gulvtæppe. Der går kun nogle timer, for det er strikket i to tråde af den lækreste, luftige blanding af uld og mohair og jeg er næsten misundelig, for det er endt meget smukt.

Jeg kan lide kitfarven og jeg kan lide strukturen. Hun har selv valgt garnet og det har hun gjort godt. Jeg er sikker på, at hun bliver glad for det.

Det er det sidste af slagsen foreløbig. Jeg gider ikke flere Shetland Triangles lige nu. Det må have en ende, men jeg er glad for, at jeg fik strikket dette her til mor. Jeg glæder mig til, at jeg kan forære hende det. Hun fortjener det og der er strikket kærlighed og taknemmelighed ind i det. Hun er den bedste og jeg elsker hende.

Mere at fordybe dig i

18 kommentarer

 • Liselotte
  Svar Liselotte 19. marts 2008 at 20:58

  Jeg har lavet et enkelt af dem større – forstørret det med to eller tre ekstra rapporter, men jeg har jo strikket det i tykkere garn, så nok er det ikke et stort sjal, men det har en fin størrelse til skuldre med en broche til at holde det :-)

 • Svar annette 19. marts 2008 at 13:43

  Tak for en inspirerende og delikat blog. Har netop modtaget Wrapstyle for at strikke et Shetland Triagle til min mor, som bliver 75 til maj. Kan næsten ikke vente med at komme i gang. Jeg synes, det ser lidt småt ud – har du lavet det større end opskriften anbefaler?

 • Svar Slagt en hellig ko… » Eftermiddagssysler 16. marts 2008 at 17:38

  […] var mors sjal heldigvis også. Hun er tilfreds, så det har været en fornøjelse at aflevere det til rette […]

 • Svar Sylvia 11. marts 2008 at 09:01

  Vi er heldige som har en snill mor. Og det er alltid fint å kunne gi dem noe i gave, som vi vet de setter pris på. Min mor har nettopp vasket ned et helt kjøkken for meg, og som takk fikk hun velge en hør-topp som hun likte god. Min mor er for varm for et sjal. Det er dumt, for jeg er inne i en stim akurat nå, men da finnes det andre heldige der ute. Din mor er riktig heldig Liselotte!

 • Liselotte
  Svar Liselotte 11. marts 2008 at 07:17

  Sjalet er blevet rigtigt fint. Nu er det tørt og klart til at blive afleveret. Det glæder jeg mig til :-)

 • Svar Ulla V. 10. marts 2008 at 22:05

  Åh, det er en smuk ting at kunne glæde sin mor med….

 • Svar Ulla 10. marts 2008 at 21:58

  Det er skisme flot, din mor vil da elske det.

 • Svar HanneJ 10. marts 2008 at 21:29

  For en skjønnhet!

 • Svar Susan 10. marts 2008 at 19:49

  Din mor toer da ikke andet end blive glad for det efter dine ord herinde ;-) (hvis hun laeser med)

  Det er meget meget smukt, jeg er sikker paa hun bliver glad (uanset om hun har laest med eller ej).

 • Svar Berit 10. marts 2008 at 19:21

  Så heldig din mor er som har en så dyktig og fingernem datter!
  Det er vakkert det du lager.

 • Liselotte
  Svar Liselotte 10. marts 2008 at 19:14

  Tak Marianne :-)

 • Svar Marianne 10. marts 2008 at 19:09

  Hvor er det smukt og jeg er sikker på at din Mor bliver ovenud glad :-)

 • Liselotte
  Svar Liselotte 10. marts 2008 at 18:52

  Tak skal I have :-)

  Jeg håber selvfølgelig, at hun bliver glad for det. Hun er et skarn hvis ikke, for hun har selv valgt ;-)

 • Svar Ella 10. marts 2008 at 18:45

  Hvor er det smukt, Liselotte – også dine ord om og til din mor :-)

 • Svar Catarina 10. marts 2008 at 18:41

  Som altid et smukt stykke håndværk.Jeg er sikker på din mor bliver rigtig glad for at bruge det og helt sikkert sender dig en varm tanke, hver gang hun smyger det om sine skuldre.

 • Svar Jeannette Mariae 10. marts 2008 at 18:39

  Endnu engang smukt håndværk. Jeg er sikker på din mor bliver lykkelig ;-)

 • Liselotte
  Svar Liselotte 10. marts 2008 at 18:07

  Lad os håbe, at det er blevet, som hun håbede, Anne :-)

 • Svar Anne Dyrholm Stange 10. marts 2008 at 18:07

  Smukt arbejde af den smukke datter til den lige så smukke og søde mor…

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)