7

Søndag, min søndag…

Oskar og jeg har nydt morgenens stilhed. Der er ikke en vind, der rører sig. Ingen mennesker er oppe og ude endnu, så der er tyst og vi nyder, at vi får lov til at starte søndagen med en morgenvandring uden andet end eget stille selskab.

Jeg fik sovet igennem. Natten har været tung af søvn og restitution. Det gjorde godt. Det genererede energi, som er omsat i oprydning, morgenkaffe og en vask i maskinen, som det ser ud foreløbig.

Så er det påske

Udenfor er marts og gæslinger. Stille og uden en vind er verden mild og begyndende grøn. Foråret er på vej og den lokale meteorolog lover os en eftermiddag med sol og mulighed for at finde en solrig krog.

Det er stort og man får lyst til at grave i jorden. Sprede nyt og grønt og finde skud og vækster, som ikke kan vente, men allerede er oven af jorden. De er der. Jeg har set kejserkronen starte tårn, som allerede er 15 centimeter højt.

Hjerteranke

Indenfor er radioen underholdningen, mens jeg drikker kaffe og husker, at jeg ikke behøver lave meget i dag. Der er styr på livet lige nu. Det er en rar følelse. Jeg klager ikke det mindste, men nyder i stedet den varme, bløde kaffe, som er en tro følgesvend på morgener som denne.

Jeg undrer mig over gårsdagens strikketøj denne morgen. Jeg ender med at trevle op igen, for jeg er ikke tilfreds, kan jeg se. Jeg tænker, at der er tid til at fundere i dag. Finde det helt rigtige strik, men måske handler det bare om, at vi nærmer os foråret, hvor jeg stopper med flittige hænder i strikkepindenes tjeneste og i stedet finder andre anvendelser til ledige hænder.

Måske er det forklaringen. Mine hænder har fået forårskuller. Jeg tror det, for hækken grønnes for hver morgen jeg ser ud på den og fuglefløjt er akkompagnement til min længsel mod varmen, solen og lyset. Kom an forår, for jeg er så klar.

You Might Also Like

7 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. marts 2008 at 11:38

  Ella, det er en skøn sindstilstand, som giver energi – det er dejligt :-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  16. marts 2008 at 11:23

  Forårskuller er en dejlig sindstilstand – og de kopper du scorede , Liselotte- de er utrolige vaser – smukt! :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. marts 2008 at 10:53

  Jeannette Mariae, vi er bare SÅ klar :-)

  Rikke, det må du i hvert fald og tak for det :-)

 • Avatar
  Reply
  Rikke
  16. marts 2008 at 10:45

  Må jeg føje dig til min blog, jeg synes din blog er spændende og kanon flotte billeder. ; )

 • Avatar
  Reply
  Jeannette Mariae
  16. marts 2008 at 09:48

  Her er vi også parate til, at foråret for alvor sætter igennem – så kom bare an, du skønne vår ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. marts 2008 at 09:22

  Det kommer lige om et øjeblik, tror jeg. Formiddagen er vidunderligt lun heroppe, så jeg er næsten sikker og glemmer helt, at nogle snakker om slud og sne ;-)

  Go’ søndag til dig også, Catarina :-)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  16. marts 2008 at 09:10

  Jeg stemmer i, foråret må godt indfinde sig, gerne NU!

  Go’ søndag Liselotte.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)