10

Jeg skal være stillle…

Nogle arbejder flittigt, men det er ikke mig. Jeg holder fri, for jeg må godt. Jeg har bevilget en feriedag i dag også, så der er udsigt til ingenting og det passer mig dejligt.

Jeg prøver at være stille, så jeg ikke forstyrrer, men det er vanskeligt, for der er hele tiden noget, som jeg lige må dele…

Nogle arbejder

Om et øjeblik er det tid for mad i maven. Så er hun jo nødt til at slippe kalender, computer og sagsakter og jeg kan igen slippe stemmen fri. Det skal gøre lidt godt, for jeg er jo ved at være helt desperat over al den stilhed.

Jeg kunne jo strikke en pind eller to, men jeg har i stedet været i gang med at sørge for rent tøj til familien i påsken og så skulle haven jo også lige have et visit. Sådan kan formiddagen gå, uden brug af stemmen. Mon ikke snart hun synes, at hun skal have en pause…

You Might Also Like

10 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  19. marts 2008 at 21:01

  Vi skal vist i gang med at definere “flittig”, men hvis jeg kan komme i betragtning med cigaretter, kaffe, foto og snak, så skal jeg da gerne indrømme, at jeg var meget godt med ;-)

 • Avatar
  Reply
  visitsen
  19. marts 2008 at 20:59

  … og jeg forstår så ikke, at hun overhoved havde tid til at forfatte dette indlæg, sådan som der blev talt, fotograferet, drukket kaffe og røget smøger … meget kan man sige om mig (og det bliver der så åbenbart også gjort) men at jeg var den eneste flittige på matriklen var vist ikke helt sandt ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  19. marts 2008 at 20:57

  Jeg synes, at det var svært at være stille, men det lykkedes :-)

  Tak for påskehilsner :-)

 • Avatar
  Reply
  et cetera
  19. marts 2008 at 14:59

  Ja, det kan måske også blive FOR stille – og især FOR længe ;-)

 • Avatar
  Reply
  Irene
  19. marts 2008 at 13:21

  Dueeeerh Liselotte, kan du overhovedet være stille? ;-) Jeg mener, Oline er da sin mors datter og det, er hun ikke? Fniiiiiiiiis!

  Madame, jeg havde helt glemt de udsendelser med Poul Erik Krogen, dengang i min uskyldige ungdom synes jeg vist de var meget morsomme hans vittigheder, mon jeg stadig ville synes det?

  Hyg jer!

 • Avatar
  Reply
  Madame
  19. marts 2008 at 12:42

  Rigtig god påske til jer alle tre, Liselotte! Her hvor jeg sidder, er der en frygtelig larm (Poul Erik Krogen fortæller vittigheder optaget i 84) – så jeg kunne rigtig godt bruge lidt af din stilhed.

 • Avatar
  Reply
  Jeannette Mariae
  19. marts 2008 at 12:05

  Og der er også stille her! Fortsat dejlig dag til dig og din arbejdende gæst ;-)

 • Avatar
  Reply
  fisker & fernández
  19. marts 2008 at 10:41

  Det var dog en forfaerdelig flitting gaest du har paa besoeg :-)
  Det er beundringsvaerdigt at hun kloer paa saadan som du sidder og lokker med mad, pause og snak.

  Jeg selv sidder her og taeller timerne til paaskeferie… Lige om lidt…

 • Avatar
  Reply
  Bolette
  19. marts 2008 at 10:26

  Hvorfor er det altid sværest at være stille når man skal

  jeg kender typen ( nævner ik hvem ) der fniser midt i en seriøs fremlægning eller forstyrrer når jeg virkelig er hensynsfuld und so weiter ..Et sted jeg kan og må være stille er i Bio der er jeg nærmest andagtsfuld….Håber hun leger med dig her i formmidag

  schyyy…

  god påske
  Bolette

 • Avatar
  Reply
  Donald
  19. marts 2008 at 10:24

  Kan du ikke bede veninderne om at ringe? I nødsituationer må man ringe til sig selv:-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)