1

Kald mig vaskekone

Vaskekonen

Kald mig bare vaskekone, for det føles som hele dagen er tilbragt i det regi. Til gengæld er der gjort rent bord nu og det endda i bogstaveligste forstand, hvis vi altså lige ser bort fra strygetøjet, som stadig ligger og er ualmindelig lidt attraktivt.

Praktiske gøremål har optaget det meste af dagen, men jeg tror, at det er tilladt at kalde det en dag nu og i stedet smide stængerne i vejret om et øjeblik. Det vil passe mig svært fint, for regnvejret gider jeg ikke, så turen ned i Ådalen får vente til en anden dag, hvor foråret er mildere stemt. På med sokken, Liselotte!

You Might Also Like

1 Comment

 • Avatar
  Reply
  Rose
  2. april 2008 at 18:28

  Hej Liselotte,

  Skal du ikke snart have uldhatten af? Det er da ved at være forår, Ik?

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)