9

Morgen med ingenting…

Stille morgen

Briller er blevet et nødvendigt støttekorset for mine øjne, så jeg samler til huse af de billige, for jeg er ikke specielt god til at huske, hvor jeg lægger dem.

I går faldt jeg over et par røde briller, som med garanti ikke lige kan forsvinde, eller…

I hvert fald er de ikke forsvundet endnu. De er gode, når jeg sidder her i stilhed og læser blogs, skriver en smule og i det hele taget glæder mig over dagen, som lige er startet.

Om nogle timer skal jeg afsted sydover, men inden er der tid til at nyde, at dette er en fridag, som må bruges akkurat, som jeg lyster. Lige nu er det altså ingenting, der er i højsædet og så måske en strikkepind eller to…

Halskanten

Babysweateren er på vej ind i den afsluttende fase. Jeg mangler kun en stolpelukning, som skal udtænkes om et øjeblik. Den skal ligge pænt og glat på sweaterens forside, så det skal gøres med omtanke.

Bagefter er der den babyblå alpaca. Jeg skulle jo nødig komme til at kede mig… inden foråret for alvor sætter ind, og jeg pakker strikkepindene væk for i år.

You Might Also Like

9 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  10. april 2008 at 09:57

  Når man er afhængig af brillerne, bliver man garanteret lidt mere opmærksom, Karen. Jeg ser udmærket uden, men de hjælper nu gevaldigt… når jeg altså kan finde dem ;-)

 • Avatar
  Reply
  Karen S
  10. april 2008 at 08:52

  He, jeg kom til at smile, hvilket jeg faktisk altid gør, når folk taler om at forlægge deres brille… det er så fremmed en tanke for mig, der er total krykkeafhængig af stellet på næsen (plus at de har en pris, hvor jeg holder godt “øje” med hvor de befinder sig, hvis de da ikke er på næsen)…
  Jeg kan jo næsten gå hen og blive lidt misundelig ;-)
  Men jeg kan godt forstå de røde briller… sådan nogle har jeg nemlig også selv, skønt!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  9. april 2008 at 21:37

  Ja så må jeg hellere vente med at pakke dem alt for langtvæk, Hanne ;-)

  Anette B, rødt er dejligt :-)

 • Avatar
  Reply
  Anette B
  9. april 2008 at 15:39

  Jeg har en noget dyrere brille men farven ligner meget dine røde og de er så skønne (når man nu er nødt til at gå med sådan noget) :P

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  9. april 2008 at 14:27

  Ja, det er vel et spørgsmål OM de strikkepinde skal pakkes alt for langt væk selvom havesæsonen snart står for døren. Du bedes lige sætte et kryds i kalenderen d. 14. juni, da under(over)tegnede just har påbegyndt de indledende knæbøjninger med at arrangere STORE STRIKKEDAG i Århus i anledning af wwkip-day (World Wide Knit In Public Day). Så skulle din vej falde forbi er du hermed inviteret…

  En pressemeddelelse er skrevet og udsendt til et par af de blade jeg ikke nåede sidst år p.gr.a. redaktionelle deadlines på mindst 9 uger. Til gengæld mangler der liiiige en hurtig redigering af plakater og flyers (tid og sted m.m.) – til almindelig udprint/omdeling. Mere herom en af de nærmeste dage…

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  9. april 2008 at 11:23

  Tak skal du have, Annette og velkommen til – det med de briller… det er vist et universalt problem ;-)

 • Avatar
  Reply
  Hallongränd4
  9. april 2008 at 11:21

  Vilken jättefin blogg!! Jag kommer att hälsa på många gånger. Underbara bilder och härligt att läsa om Danmark som jag tycker så mycket om och gärna reser till.
  Dessutom tappar jag också bort mina glasögon hela tiden. Har hittat ett par i kylskåpet en gång.
  Kram från Annette

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  9. april 2008 at 10:43

  Det bliver en af de rigtigt gode fridage, Marianne :-)

  Omkring strikningen så er det sådan, at jeg ikke gider strikke i varmen. Jeg gider alt muligt andet, men det er ikke fordi det på nogen måde er forbudt at strikke. Jeg gør det bare så sjældent :-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  9. april 2008 at 10:02

  Sikke en fridag og det er vist en af de gode når jeg tænker på hvem du skal tilbringe den med :-) Det undre mig at du ikke skal strikke mere i år?

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)