7

Mikadofornemmelser

Posten bragte strikkepinde i går. De ventede strømpepinde fra Knitpicks ankom og de er superlækre, kan jeg allerede fornemme. Jeg er frygtelig kræsen, når det kommer til strømpepinde, for jeg vil have dem præcis 15 centimeter lange. Ikke længere. Ikke kortere.

Strømpepindene

Femten centimeter passer perfekt til mit brug af strømpepinde. De er sjældne at finde i almindelige garnbutikker, som kun fører et begrænset udvalg. Der vil strømpepinde typisk være 20 centimeter lange og det er kun spild af god pind, efter min mening. Jeg strikker i turbotempo, når pindene er den smule kortere, så jeg glæder mig til at få dem afprøvet.

Addi LaceDer røg også – i farten, som ikke var specielt behersket – et par Addi rundpinde med i indkøbskurven.

Jeg savnede et par ærmepinde, så nu kom der nye forsyninger af dem og i en ikke så fjerne fremtid, er mit mål at få ryddet op i alle de frygteligt mange strikkepinde, som står og glor på hjørnet af mit bord. De bedste får lov til at blive tilbage, resten bliver pakket væk til en regnvejrsdag.

En enkelt Addi Lace røg med i kurven, for der er sjaler, som frister og når engang tiden bliver til det, er jeg klar. Lageret er på plads.

You Might Also Like

7 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  10. april 2008 at 16:23

  Jeps, det er der, Pernille… men du kan også få de smukkeste træpinde hos dem :-)

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  10. april 2008 at 16:16

  Hmmm – er der nikkel i alle deres metalpinde? Det er unfair er det bare :-(

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  10. april 2008 at 14:34

  Jeg undskylder – næsten oprigtigt – Marianne ;-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  10. april 2008 at 14:33

  Fy da en side du lige fik lokket mig ind på :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  10. april 2008 at 14:16

  Jeg køber dem hos tyske Wollbox, Marianne. Find Knitpicks i sidebaren – så finder du dem nemt. De fåes i både metal og træ :-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  10. april 2008 at 13:56

  Nu har jeg lige været inde på siden – er det dem der hedder 6 inch i længden?

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  10. april 2008 at 13:42

  Igen, igen tusind tak fordi du deler. Jeg knoklede København rundt i sidste uge for at finde strømpeinde på mindre end 20 cm – det viste sig at være umuligt. Jeg fik af vide at det kunne man købe i gamle dage – det var ikke modernet. Jeg er ligeglad at sidde med 20 cm lange pinde når man strikker sokker i str. 34 er et helvede….Så jeg kan ikke takke dig nok for henvisningen – du vidste hvad jeg lige sad og manglede :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)