9

Ignorant

Først var der lidt arbejde. Bagefter var der Føtex og indkøb til aftensmaden. Og blomster havde de. Udenfor og allevegne og Dahlia i de smukkeste farver og faconer. Og det er jo alt for tidligt, men også alt for svært at modstå…

Dahlia

Der røg nogle stykker i vognen. Jeg indrømmer blankt, at jeg ikke forstod begrænsningens kunst, for ved siden stod pelargonier, marguerit og andet godtfolk.

Nu har jeg lige tilbragt en times tid ude på terrassen. Nogle planter vander jeg, andre planter jeg og så læser jeg lidt blad ind imellem, for det er svært ikke at nyde, at vejret er mildt.

Dahlia

Lige nu overvejer jeg, om ikke vattæppet skal derud. I solhjørnet. Man kunne jo godt lige hækle en lap eller to i det der ind imellem er solskin. Når skyggen kommer, kan jeg jo bare være aktiv. Regnen truer ude i horisonten, så man skulle da være dum, hvis man ikke forstod at overse oprydning, vasketøj og støvsuger.

Dahlia

Med udsigt til regn de næste mange dage, er jeg slet ikke i tvivl. Jeg har tænkt mig at ignorere alt andet end bænken, vattæppet og kaffen…

Du vil sikkert også kunne lide