3

Tur/retur

Åse kom på arbejde, for hvem kan finde til Sæsing uden? Ikke os, så Annemette blev præsenteret…

Her er Åse, sig pænt goddag

“Her er Åse, sig pænt goddag… og det er stadig dig, der bestemmer farten og lad os så komme af sted…” og så tog vi motorvejen nordpå med godt humør, gave, fedt i håret, læbestift og strygefolder, så det var en fornøjelse.

De Hvide Skjorters Klub

Strygefolderne holdt ikke engang til efter tunnelen, men ikke desto mindre så mit selskab hamrende godt ud, da vi ankom og så kan det ikke gå helt galt, er min overbevisning. De er forøvrigt medlemmer af DHSK eller med andre ord De Hvide Skjorters Klub. Gæt hvad jeg havde på…

Det blev en eftermiddag og aften i godt selskab. Der var mange vi ikke kendte, men der er potentiale i den slags og så var der forøvrigt alle dem vi så udmærket kendte, men alt for sjældent ser. Der blev ikke sparet tungebånd, kan jeg røbe.

En tur i Ådalen

Hjemme igen var vi tidsnok til at lokke mor med i Ådalen. Maverne havde godt af en travetur i den sidste sol og man snakker dejligt, når man traver gennem landskabet. Nu er vi trætte, mætte og vist egentlig ikke til meget andet end ingenting. Det er i orden efter dagens indsats.

You Might Also Like

3 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. maj 2008 at 09:47

  Kathrin, det har foreløbig været en skøn weekend – og den er jo ikke slut endnu :-)

  Jeannette Mariae, der er nok at gøre ovre hos jer i disse dage. Jeg håber, at det går godt med de små lam :-)

 • Avatar
  Reply
  Jeannette Mariae
  4. maj 2008 at 08:10

  Suk… Hvilken dag i har haft. Herligt. Lidt afslapning kunne bruges her, for vi har fået lamsebamser, der lige skal hjælpes igang med livet. God dag herfra i solen ;-)

 • Avatar
  Reply
  Kathrin
  3. maj 2008 at 23:12

  Herlig å se “oppdresset” mann.
  Skal ikke så mye mere til enn en hvit skjorte, eller en annen liten detalj, før vi ser et par ganger mer på våre menn! =)
  sånn skal det være.

  Ser ut som helgen din har vært skjønn og trivelig så langt.
  Godt mat, pene blomster og hyggelig selskap.

  God natt. =)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)