9

Morgenpjank

Lappetest

Jeg er stadig ikke overbevist, men det begynder da at ligne noget.

Jeg fik tid til et par lapper denne morgen, for internettet valgte at afgå ved døden og er først vendt tilbage for et øjeblik siden. Jeg HADER GVD Antenneforening med mellemrum. Amatører. Og så kunne jeg jo bare tage mig sammen og flytte skidtet, ikke… men jeg vil gerne støtte lokalt og min elastik er ikke bare lang, men noget nær slap. Måske jeg skulle montere en ny.

You Might Also Like

9 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  7. maj 2008 at 18:16

  Hønsemor, det er med at benytte sig af enhver chance for lediggang, er mit valgsprog, så det gjorde jeg ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  7. maj 2008 at 18:13

  Jeanette, jeg tror også, at jeg fortsætter… og ser :-)

  Mette, jo flere der kommer til, jo smukkere ser det ud til at blive, så jeg klør på :-)

  Kirsten, du kommer til at elske dine nye hæklenåle. Efter en tid kan du slet ikke forstå, hvordan du har levet uden :-)

  Kathrin, det er det allerbedste ved internettet, at det kan virke som inspiration. Det holder jeg meget af og den rabataftale… det er nok for sent nu ;-)

  Kardemomme, det er dejligt at læse, at jeg har været til inspiration for dig. Jeg håber, at du får lige så meget glæde af at blogge, som jeg har haft og fortsat har – og jeg må vist lige over forbi og se dit nye sted :-)

  Inge, jeg tror desværre ikke, at der er nogle genveje. Det er lidt besværligt at skulle fange tråde på bagsiden, men sådan er det vist bare. Måske andre herinde har et godt tip :-)

 • Avatar
  Reply
  Hønsemor
  7. maj 2008 at 18:10

  Liselotte – Du er en klog kone, sådan at sætte dig ned og hækle firkanter,. mens der er nedbrud på GVD Antenneforening.

  Jeg gjorde badeværelset rent, kravlede rundt på stige og gjorde mig iherdig, nu ligner jeg ænderne i Østeranlæg når jeg går –
  den fandens ryg. Man skal holde sig i ro, skal man.

 • Avatar
  Reply
  Inge
  7. maj 2008 at 17:13

  Ogsaa jeg er blevet inspireret af de haeklede kvadrater, men paa et punkt gaar det altfor langsomt, nemlig naar buerne skal faestnes paa bagsiden, i fastmaskerne, staar der. Det er ikke spor let for mig at finde en maske jeg kan komme ind i. Har du mon et tip, der kan hjaelpe?

  Ideen med at bruge Noro med de lange farveskift er fin, og dit foerste toerklaede er meget smukt!

 • Avatar
  Reply
  Kardemomme
  7. maj 2008 at 14:53

  Hei Liselotte
  Tar meg en kaffekopp og en tur inn til deg for å se hva du holder på med for tiden..Jeg holder akkurat på å flytte inn min splitter nye blogg og det tar tid med alt det innebærer av flytting av mann, barn, katter og ett helt hus! Har bestemt meg for å legge ut massevis av bilder for å gjøre bloggen mer personlig,slik som du har gjort. Bloggen din var den aller første bloggen jeg noensinne leste…pussig å tenke på at jeg nesten ikke visste hva en blogg var.. :) Og nå sitter jeg med min egen…og har blitt helt hekta må jeg si. Det er fantastisk morsomt. Takk til deg for all inspirasjon!! Skal gjøre mitt beste for å gi av meg selv på samme måte som deg :) Som vanlig lager du nydelige ting av garn ser jeg. Og fargene dine slår aldri feil! Ha en fortsatt fin dag!
  Klem fra Kardemomme

 • Avatar
  Reply
  Kathrin
  7. maj 2008 at 12:22

  Nå har jeg sysselsatt meg selv til tørklehekling for en stund framover. Hi, hi….
  Du frister oss lesere overmåte, vet du det?
  De blir altså så fiiiiiine, de tørkler du lager. Ja, det gjør de.
  Dette nr 2. også.
  Jeg har funnet fram litt rester av Falkenberg ull, silke-tweed og alpakka fra Drops.
  Så nå er jeg også igang.

  Så har jeg notert bak øret, det annet sjal som er så utrolig fint, i mange farger, rektangler med haler. Og jeg føler meg nærmest som en hermegås.
  Men du får ta det som et kompliment, at du skaper hermegåser rundt omkring… =)
  Ja, jeg er nok ikke den eneste som er sysselsatt med hekling for en stund framover.
  Jeg leser i kommentarer at damene allerede har bestilt garn, likt ditt. Du skulle nesten ha anskaffet deg en rabattavtale med Noro!! =) *smiiiiiil*

  Ha en herlig dag, her har vi vår og sol i dag. JIPPI.
  Kathrin.

 • Avatar
  Reply
  Kirsten Buskbjerg
  7. maj 2008 at 11:48

  Indimellem er du nu et dyrt bekendskab….inspireret af din blog “kom jeg til” at byde på 8 stk. clover soft touch hæklenåle fra str. 2,5 – 6 på ebay, og endte med at købe dem, så nu håber jeg de er gode.
  Jeg læser dagligt med på din blog, som jeg synes er skøn og inspirerende,men jeg er så uendelig dårlig til at få kommenteret.

 • Avatar
  Reply
  Mette
  7. maj 2008 at 11:47

  Jeg synes nu altså at de bliver fine. Hvis du synes farverne skifter for langsomt, kunne du klippe garnet midt i en firkant, og vende tilbage til den når farven er skiftet. Men jeg synes de bliver fine. Jeg skal vist også have sat det noro strømpegarn på skal-prøve-listen…

 • Avatar
  Reply
  jeanette hegaard
  7. maj 2008 at 11:10

  Jeg synes nu de lapper ligner meget. Måske ikke så livlige i farverne, men flotte er de. Har lige bestilt det garn også, men kan ikke lige huske farven, håber da måske den er lidt ligesom din *S*

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)