8

Yndlingsrodet

Oskar har klart en yndlingsplet i haven. Det er ikke en stor overraskelse for mig, at det er pletten, hvor ukrudt og natur har fået overtaget, for jeg elsker den også. Vi tager ofte en tur indenom. Man skal åbne en låge i hækken, for at komme indenfor, så han har ikke fri adgang, men skynder sig at gribe chancen, når jeg nærmer mig lågen.

Der er bålplads derinde – et eller andet sted under landskabet af smukke, pusteklare bøtter…

Oskars yndlingsplet

Vi sætter os ofte et øjeblik derinde. Mig på en træstub i solen og Oskar ved mine fødder. Derinde kan man lade tankerne vandre på langfart i ro og fred og jeg tror vi er de eneste, som kommer der, når ikke der er gang i et bål, for den slags trækker jo godtfolk til.

Det kunne ligne det rene ukrudt, men ind imellem overraskes vi…

Jordbær

Der kommer masser af smukke, vilde blomster i løbet af en sæson og nede i et ugenert hjørne af pladsen er der pludselig forlængst glemte jordbær.

Jordbær

De er smukke med den yndigste pink tildelt blomsterne, som bliver helt perfekte med det solgule indre. Vi ser, at der er flere små planter og Oskar letter ben på et par stykker. Sådan er hunde vel. Ingen sans for skønhed…

Jordbærblomst

Jeg synes, at de gør hjørnet endnu smukkere og er en fin indledning på en dag, som inkluderer en kidnapning lidt senere. Jeg glæder mig :-)

Du vil sikkert også kunne lide