3

Små hæklerier

Udenfor var der lige koldt nok endnu til de store svinkeærinder, så jeg trak lynhurtigt indenfor igen. Senere skal terrassen og haven indtages, men indtil da, har jeg fundet lidt restegarn og en gratis hækleopskrift, som jeg længe har haft lyst til at udforske.

En lille, hæklet cardigan af Rachel Søgaard. Opskriften kan ganske gratis hentes lige her.

You Might Also Like

3 Comments

 • Avatar
  Reply
  Ann
  4. august 2010 at 08:20

  Hejsa – vil bare lige sige at linket til opskriften er i udu … :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  24. maj 2008 at 10:01

  Bianca, jeg sælger ikke det, jeg laver. Det går som regel sådan, at der kommer små eller store forbi, som bliver glade for et supplement til garderoben, så det forsvinder lige så stille… og bestillinger duer jeg ikke til. Alt mit håndarbejde er absolut lystbetonet og sådan kan jeg bedst lide det, så du må vist alliere dig med en anden, eller alternativt prøve at kigge hos Roselille, for de har vidunderlige ting til salg til en baby, som din :-)

 • Avatar
  Reply
  Bianca
  24. maj 2008 at 09:05

  Hej Liselotte,

  Har med stor fornøjelse fulgt med i din blog og bliver ofte inspireret til mange dejlige ting. Dine soltørrede tomater er bare så lækre og hele familien elsker dem. Tak for det!

  Jeg har også set alle de fine ting, som du har strikket og hæklet i små størrelser og da jeg har en søn på 8 uger, er jeg nødt til at spørge, om du sælger det du har lavet? Jeg har flere gange selv prøvet med forskellige projekter, men mine hænder vender ikke rigtigt til det, desværre.

  Venligst Bianca Hansen.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)