19

Jeg tager til Fur, gør jeg!

Ind imellem falder tingene alligevel i hak og sådan er det gået her, hvor jeg havde afskrevet ture ud af huset i weekenden. Sådan bliver det ikke. Der skal købes ind til madpakker, brygges kaffe, monteres gps og så er vi ellers klar i morgen formiddag.

Vi skal til Fur!

Jeg skal over og sætte tænderne i ”smagsprøver” på forskellige økologiske og miljøvenlige ”grønne” garner. Jeg skal strikke en pind eller to og forhåbentlig i godt og rigeligt selskab af mange strikke- og hækleglade mennesker.

Jeg glæder mig. Jeg glæder mig til turen derover. Jeg glæder mig til at mødes. Jeg glæder mig til at gense den smukke ø og noget af dens sjælssmukke afkom. Jeg glæder mig vist bare… og også til selskabet, jeg skal være i. Det bliver en skøn dag og så krydser jeg lige fingre for, at vejret arter sig nogenlunde. Du må gerne det samme :-)

You Might Also Like

19 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. juni 2008 at 19:31

  Ja, vel har jeg glædet mig, Ella. Det gør jeg stadig :-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  13. juni 2008 at 19:18

  Det er vel nok godt at høre, Liselotte – sådan som du har glædet dig :-)

  Kram de hjertevarme og rigtig god tur :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. juni 2008 at 19:17

  Det forstår jeg godt, at du vil, Sifka. Jeg ville have elsket, at du var med. En anden gang, ikke? :-)

 • Avatar
  Reply
  Sifka
  13. juni 2008 at 14:29

  Jeg vil med!!! Nå, men god tur, så:)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. juni 2008 at 13:49

  Øv Lene – det havde jeg sådan set også håbet på, at du gjorde :-(

  Jeg skal hilse, skal jeg :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  13. juni 2008 at 13:42

  Hils de skønne Fur søstre, jeg havde håbet på at kunne dukke op også, men det går ikke.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. juni 2008 at 13:39

  Netto er da forøvrigt også sår’n lidt eksotisk, Pernille ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. juni 2008 at 13:37

  Det var rigtigt dejligt, at det lykkedes til sidst :-)

  Jeg glæder mig!

 • Avatar
  Reply
  Mona
  13. juni 2008 at 13:26

  Fur er nemlig er skøn, med en smuk natur…Det er ikke så længe siden vi var rundt på Fur,vi bor nemlig ikke så langt derfra…Selvføldelig var jeg også inde at se på garn,der kom også lidt med hjem…Håber i får en rigtig god tur,og ar vejret arter sig.

 • Avatar
  Reply
  Irene
  13. juni 2008 at 13:25

  YABADABADUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH!!!

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  13. juni 2008 at 13:23

  Så tager jeg i Netto, gør jeg! ;-)

  Rigtig god tur :-)

 • Avatar
  Reply
  et cetera
  13. juni 2008 at 12:34

  DET lyder som en rigtig go’ idé – godt det faldt i hak, du vil helt sikkert have godt af det :-)

 • Avatar
  Reply
  Joan
  13. juni 2008 at 12:18

  Håber I får en dejlig tur derover.

  vil du give hende Tina en ordenlig krammer fra mig? :)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. juni 2008 at 11:59

  Ja, jeg tror også, at jeg trænger til den tur, men hvem ville ikke gøre det? Det er den smukkeste køretur gennem noget af det smukkeste Danmark vi har og endemålet er en ø, som er utrolig smuk. Jeg vil så gerne se lidt mere af den i morgen. Måske jeg når det.

 • Avatar
  Reply
  kari H
  13. juni 2008 at 11:57

  Håper du får en flott tur:Tror du trenger den turen….

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  13. juni 2008 at 11:56

  Jeg ønsker dig en god tur til Fur. En af de øer vi besøger når vi sejler rundt i Limfjorden. En cykeltur rundt har vi gjort mange gange. Så god tur til dig og dit selskab :-)

 • Avatar
  Reply
  Maria Jensen
  13. juni 2008 at 11:49

  Kære LiseLotte!
  God tur og god weekend!
  Hils Kenneth og Oline.
  Knus Maria

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. juni 2008 at 11:41

  Tak Anita, det holdt hårdt, men det lykkedes til sidst med lidt hiv og lidt sving :-)

 • Avatar
  Reply
  Anita
  13. juni 2008 at 11:37

  Selvfølgelig skal du da afsted. Rigtig god tur ;-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)