Jeg vil ha’ flere!

Hvis nu der skulle hænde at falde bare én dråbe regn her i dag, ville planterne være svært tilfredse og mig med, for vi trænger fortsat og kan vist ikke prale af andet end at være blandt dem i landet, som har fået mindst regn, så vi tørster fortsat.

Det har dog passet mig vældig godt, at der har været det skønneste sommervejr i dag, hvor arbejdspladsen var ude i vejr og vind, men fra i morgen må det gerne regne. Falder regnen, som de lover, skal der indkøbes yderligere stjerneskærme i weekenden. Der er fortsat plads nede i bedet. Orkedog… som der er plads, hvis man vil det sådan, for jeg har jo lige fået fyldt 21 knolde i jorden forleden.

Jeg er bare håbløst forelsket. Det er der, skoen trykker. Jeg kan slet ikke få nok, for jeg synes ærlig talt, at de stjerneskærme er noget af det yndigste, jeg nogensinde har set, så der er masser af plads. Kom regn, så jorden er klar i weekenden. Til gengæld lover jeg, at plante endnu flere stjerneskærme.

Relaterede skriv

8 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  18. juni 2008 at 13:06

  Der er noget så yndige. Jeg kan slet ikke få nok :-)

 • Svar
  Astrid
  18. juni 2008 at 13:01

  De er godt nok smukke! Jeg har en del stauder i haven, som godt kunne trænge til revurdering, så måske er det denne her, der skal stå klar i kulissen. Dejlige billeder!

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  18. juni 2008 at 09:22

  Det synes jeg, at de er. Jeg MÅ have flere i bedet, for de pynter helt gevaldigt :-)

 • Svar
  et cetera
  18. juni 2008 at 07:18

  Jamen, de er da også fuldstændig og aldeles dejlige – og vist også gode som snitblomster? Jeg har først fået øjnene op for dem i år – men næste år skal jeg også ha’ – mange :-D

 • Svar
  Thalia
  17. juni 2008 at 21:11

  Hei til deg…
  i skønne Danmark! Nå måtte jeg bare skrive en liten hilsen fra meg her i Sør-Norge. Jeg har vært en del på besøk her hos deg, din hyggelige blogg gjør meg glad. Fant din bloggadr via en bloggvenn. Jeg elsker ditt vakre land, likeså blomster og hage.
  Har fam i Vejle, så av den grunn og mange fler, har jeg ofte vært i Danmark.
  Jeg har lagt din link til i min blogg, håper det er greit:)
  Ha en flott sommeraften.
  Mange gode hilsener fra Thalia i Norge!

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  17. juni 2008 at 20:45

  Jeg håber det, Donald, for de trænger :-)

  Anne, de gør mig glad hver eneste dag :-)

 • Svar
  Anne Dyrholm Stange
  17. juni 2008 at 20:12

  Jeg mærker din forelskelse, og det gør mig mere og mere glad for, at jeg gav de første bidrag til din stjerneskærms-samling :-)

 • Svar
  Donald
  17. juni 2008 at 20:11

  Det er da også smukke blomster.
  Vi har fået styrtregn i små byger her på Sjælland, nogle steder så der lå pytter og søer, men andre steder kun ganske få dråber, så måske kan du også være heldig at de smukke blomster får noget mere vand snart.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)