Mellemtimeturist

Jeg kommer vidt omkring i den nordlige del af Danmark. Det er en del af mit job at køre kilometer efter kilometer, men jeg elsker det. Jeg kan lide at køre. Jeg kan lide, at være mig selv og tænke tanker, så det passer mig vældig fint med de lange ture.

Ind imellem falder tingene sådan ud, at jeg får lange mellemtimer og normalt gør det intet, men ind imellem ender jeg med pauser, som kan synes helt umulige at bruge til noget som helst. Mellemtimer på steder, som jeg slet ikke er kendt med.

Om sommeren gør det ingenting. Om sommeren er der altid muligheden for at trække ud i naturen og nyde den, hvis vejret ellers er til det. Der er chancen for at lære et lille stykke Danmark bedre at kende. Det benytter jeg mig så af.

På tordag er en af de dage, hvor jeg skal være opfindsom. Tre timer på nordsiden af Mors skal have ben at gå på. Jeg er færdig et sted klokken 16 og skal først indfinde mig det næste sted klokken 19. At køre hjem er helt umuligt, så tiden skal gå med noget.

Jeg synes, at Thy og Mors er smukke steder, så er vejret med mig, kan jeg sikkert finde et lunt hjørne ude ved Feggesund, som vil byde mig velkommen. Så vil jeg sidde og kigge ud over vandet. Lave ingenting og bare glæde mig over, at jeg er til, for selvfølgelig regner det ikke. Selvfølgelig gør det ikke det.

Relaterede skriv

10 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  21. juni 2008 at 21:37

  Deborah, der er meget smukt derovre :-)

  Irene… du er så sjåw ;-)

 • Svar
  Irene
  21. juni 2008 at 20:49

  Nå, ja, så kan man jo også altid bare sidde og nyde det aller bedste ved Mors, nemlig udsigten til Fur. ;-)

 • Svar
  Irene
  21. juni 2008 at 20:47

  Molermuseet ved Skarrehage er garantrisse interessant, hvis ikke lige der er tørvejr ved Feggesund … Der er mere inspiration her: http://www.kma-mors.dk/

 • Svar
  Deborah
  21. juni 2008 at 18:20

  Både mor og far kom fra Thyholm, så jeg ved alt om, ,hvor smukt der er. Det er dog længe siden, jeg har været der. Mors fødehjem lå helt ud til vandet. Desværre er der kun stuehuset tilbage, og det bliver lejet ud om sommeren.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  21. juni 2008 at 14:14

  Det kan jeg altså godt forstå, Hanne – for jeg elsker dem :-)

 • Svar
  Hanne
  21. juni 2008 at 14:09

  Se, sådanne pauser kunne jeg godt tænke mig….. siger skolelæreren !

 • Svar
  Fríða
  21. juni 2008 at 11:43

  jamen, du tager da dit strikketöj med i bilen! så er du helgarderet hvis det umulige skulle ske, at det regner! det kan da kun være hyggeligt at sidde i bilen med strikketöjet og lytte enten til radio eller bare til regnen der falder på toppen af bilen.
  kh.fra Island
  Frida

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  21. juni 2008 at 10:45

  Tina og Valdemarsro, det er en gave med de pauser. Om vinteren kan de drille, men om sommeren er det næsten det bedste ved jobbet. Frisk luft, tid til tanker og stilhed indeni og udenpå. Jeg elsker det :-)

  Jeg er sikker på, at torsdagen nok skal blive brugt godt. Om ikke andet, så til at slappe af med udsigt :-)

 • Svar
  Valdemarsro.dk
  21. juni 2008 at 10:37

  Det lyder dejligt med de pauser i hverdagen. Det giver tid til oplevelser, sanserne og til eftertanke og ro.
  Jeg håber din torsdagspause bliver rigtig god

 • Svar
  Tina Poulsen
  21. juni 2008 at 10:36

  Jeg ELSKER også sådanne afstikkere ud i naturen. Samt de køreture manden og jeg foretager, uden andet mål, end at få set lidt Danmark, snakket og bare være….
  Smukt foto :) Jeg fangede også nøjagtigt det samme igår. Bortset fra at der stormede sådan at alle valmuerne vendte nakken til mig ;)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)