8

Beskedne planer

En af dagene heroppe skal dedikeres en køretur gennem smukke landskaber. Jeg vil til Hurup. Fra Vorupør til Hurup er kun 30 kilometer. Det er en smuttur. Jeg er med jævne mellemrum i Hurup i embeds medfør og så er der sandt at sige lidt længere og sjældent tid til andet end jobbet.

Nu har jeg chancen for at få besøgt Ågården. Den vil jeg benytte mig af. Jeg vil lade mig friste af garner, tekstiler og knapper, bare fordi jeg kan. På hjemturen vil jeg muligvis køre indenom Erslev. Her kommer jeg også jævnligt, men også altid i embeds medfør og endnu har jeg ikke haft tid til et besøg indenfor hos Dansk Mohair. Nu tror jeg, det skal være.

Gad vide om Kenneth og Oline gider…

Sikkert ikke, men jeg gider. Også alene.

You Might Also Like

8 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  8. juli 2008 at 07:57

  Det forstår jeg godt, at du gør :-)

 • Reply
  Mokken
  8. juli 2008 at 07:56

  Hey…så ku du jo lige kigge forbi til kaffe i sommerhuset i Morup Mølle – det ligger lige nede til venstre et par kilometer før krydset ved Vestervig Kirke :-) (En detalje er det dog, at jeg ikke lige er at finde der før engang i august…!)

  Eller slå et slag indenom Svankjær, kør forbi efterskolen og kirken og find vejen til Lyngby…bare kør derudaf, og du vil ende ved et at landets smukkeste steder. Kravl op på klitten og lad dig bjergtage af udsigten. Dér har du stranden for dig selv, jeg looover!!

  Ahhh, Thy – jeg ælsger det!!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  7. juli 2008 at 19:03

  Jette og Marianne, jeg skal naturligvis besøge Ågården og jeg glæder mig. Jeg har planer om at gøre det i morgen. Så får vi se, om jeg skal gøre turen i selskab eller alene :-)

 • Reply
  Marianne
  7. juli 2008 at 17:42

  Jo du skal – besøge…….. Jeg får lyst til en tur til mit fædrene ophavs land :-)

 • Reply
  jette k
  7. juli 2008 at 11:30

  Rigtig god tur til Ågård, Liselotte. Det er bestemt et besøg værd. Det er dog frygteligt længe siden jeg har været der sidst, men jeg kan ikke forestille mig, at det er blevet ringere siden da. :-)

  Jette i Thyborøn, lige på den anden (rigtige ;-)) side af kanalen/fjorden.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  7. juli 2008 at 11:24

  Lisbeth, det har jeg. Jeg hygger mig frygteligt :-)

  Jeanette, jeg må vist omkring Ågården snarest :-)

 • Reply
  jeanette hegaard
  7. juli 2008 at 10:42

  Ja, Ågården har mange gode ting – der MÅ du forbi, med eller uden familie. Der er vist torvedag i Hurup i dag, men det kommer jo an på om man er til det eller ej :) . MEGET LOKALT vil jeg sige….
  Jeg har kørt forbi Dansk Mohair rigtig mange gange, men har aldrig været inde der……….

 • Reply
  Lisbeth Bula
  7. juli 2008 at 10:42

  Godt du har en ferie med mye kos!! DEt trenger vi alle. JEG hadde såvisst blitt med til Ågården om jeg hadde vært der! I stedet strikker jeg og er på nettet mange ganger i løpet av dagen fordi jeg har lærerferie- og simpelthen KAN!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)