7

Morgenregn

Morgenstunden byder på regn. Jeg har opdaget, at jeg sover i det værelse, som ligger i forbindelse med den overdækkede terrasse. Lyden af dråber på taget var hyggelig, så jeg lod søvnen forlade mig langsomt denne morgen, mens jeg lyttede til regnens musik udenfor og duften af hybenroserne trængte ind gennem det åbne vindue.

Her er helt stille. Det kan jeg lide. Ikke en lyd er der udenfor, når man vågner tidligt, som jeg gør. Kun stilhed og en flok grågæs i træk hen over himlen. Så er den lune dyne et vidunderligt sted at lade dagen begynde. Langsomt.

I nat ringede Kenneth. Eksalteret. Leonard Cohen havde været fantastisk. Han havde også hilst på Fru Kvist og det grinte han noget af. Tænk at blive genkendt, fordi konen blogger… stakkels mand ;-)

Han returnerer til ferielandet i løbet af dagen, men inden skal han vist omkring matriklen derhjemme, for at hente udstyr, så han og Oline kan komme på nettet. Det glæder mig. Så bliver der ro.

Nu er der brygget kaffe. Den dufter lifligt og om lidt er den klar. Udenfor klarer det op og jeg ser blå himmel. Dagen bliver god, kan jeg mærke.

You Might Also Like

7 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  7. juli 2008 at 13:53

  Inge, jeg skal hilse ham… når han når frem. Der er langt fra Århus til Vorupør og specielt, når man skal over Aalborg på vejen ;-)

 • Reply
  Inge
  7. juli 2008 at 12:14

  Kære Liselotte. Rigtig god fornøjelse med jeres ferie – det lyder og ser bare så dejligt ud! Og så må du hilse Kenneth og fortælle at vi var flere eksalterede – og direkte benovede – Cohenfans fra Aalborg. Det var en fantastisk oplevelse at høre ham. Jeg kan ikke fordrage at stå mast sammen i sådan en menneskemængde – men det ubehag var en billig pris. Jeg er rent ud taknemmelig for at have hørt ham.
  Glæder mig i øvrigt til at høre nyt om dine eventuelle garn-, knap-og stofindkøb :-)
  Venlig hilsen Inge

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  7. juli 2008 at 10:26

  Åh ja, jeg tror dig, for jeg har lige haft Kenneth i røret… og han kunne ikke snakke om andet ;-)

 • Reply
  Jane K
  7. juli 2008 at 10:25

  Leonard Cohen var ikke blot fantastisk… han krøb simpelthen ind under huden …

  Det var fantastisk… og mere til….

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  7. juli 2008 at 08:55

  Nanna, sommerferie er ikke det værste i verden :-)

  Lise, han ringede op anden gang, efter et par minutter, for “lige at huske at fortælle… så jeg ikke glemmer det i morgen”, så jo… det er han altså ;-)

 • Reply
  Lise (Fru Kvist)
  7. juli 2008 at 08:52

  Han tog det nu pænt, og han kan da ikke være helt så distræt som sit rygte, når han ovenikøbet huskede at overbringe min hilsen. Smuk, smuk koncert i øvrigt.

 • Reply
  Nanna
  7. juli 2008 at 08:48

  Har lige siddet og læst op på dine sidste dages skriblerier. Hvor lyder det dejligt. Glæder mig til en dag at holde sommerferie…

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)