FLS-amok

Min lyse FLS har nærmest hængt på mig, siden den blev færdig. Jeg elsker den!

Nu er den grønne næsten færdig også, men altså… det der antracitgrå garn med sorte tendenser, det fristede over evne og eftermiddagen er stadig ung. Den grønne skal lige have ærmer, men derfor kan man jo sagtens starte endnu en, ikke? Det regner jo alligevel ;-)

Relaterede skriv

11 kommentarer

 • Svar
  Didde
  14. juli 2008 at 21:46

  Hej Lotte.
  Må jeg spørge hvilket garn du bruger til FLS bluserne ?
  jeg vil også igang men jeg har lige en pige bluse på pindene som først skal være færdig.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  12. juli 2008 at 20:59

  Vi bliver jo klogere, Bambi – jeg er i hvert fald blevet en smule mere påpasselig med vaskemaskiner ;-)

 • Svar
  Bambi72
  12. juli 2008 at 20:20

  Tusinde tak Liselotte… Og jeg har vist fået lært at lave strikkeprøve *GG*

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  12. juli 2008 at 18:56

  Bambi, du skal strikke den, der passer med dit brystmål, men det er naturligvis afgørende, at du overholder strikkefastheden, for ellers er der ingen idé i at gøre det :-)

  Anne, det er så smukt – og ikke sort, men antracitgrå – uha, som det er smukt :-)

 • Svar
  Anne Dyrholm Stange
  12. juli 2008 at 18:50

  Jeg er nu noget optaget af det sorte shetland, det er ikke så tit man ser det.
  Mon ikke jeg skulle se nærmere…

 • Svar
  Bambi72
  12. juli 2008 at 18:50

  Nu har du strikket et par stykker og jeg er blevet helt tændt på at strikke den…
  Men må jeg lige spørge om noget… Hvad jeg kan se svare mit brystmål til en str. S eller M, hvilket for mig virker ufatteligt, for jeg køber normalt tøj i XL eller XXL, afhængig af tøjet…
  Strikker du den størrelse der svare til dit brystmål eller ???
  Kan nemlig ikke finde andre mål at gå efter end det mål…

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  12. juli 2008 at 18:37

  Inge, det er da også spild… men man kan jo trævle op og gemme garnet eller sende tøjet til velgørenhed og på den måde få ryddet op. Jeg er også en samler, som er i afvænning :-)

  unikarina, jeg skal være bedre til at få tingene sendt videre. Jeg gemmer alt for længe ;-)

 • Svar
  unikarina
  12. juli 2008 at 16:53

  Det gør godt at rydde op – og husk på dem, som får glæde af det i stedet for jer. Jeg samler – meget! Men jeg rydder også op indimellem. Hvis der er noget, som jeg ikke har brugt længe, så tænker jeg, at den må der være en anden, som kan få glæde af.

 • Svar
  Inge - bernercairn
  12. juli 2008 at 16:34

  Ja, måske men nu er jeg jo ikke vendelbo for ingenting…jeg hader at smide noget væk…det skærer mig virkelig dybt i hjertet. Også f.eks. tøj…..hvis nu jeg tabte 5 kg….øv, det gør jeg jo alligevel ikke. Men det er rigtigt, når jeg endelig tager mig sammen og sorterer og smider ud og kører det hele på genbrugspladsen inden jeg fortryder, ja, så har jeg faktisk smidt de 5 kg – altså mentalt :-)
  Måske afleverer jeg det bare til Mother Theresa….

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  12. juli 2008 at 16:22

  Inge, de der ufærdige projekter… dem smider jeg altid ud, for virkeligheden er, at jeg udmærket ved, når jeg ikke gider. Engang havde jeg også tonsvis af dårlig samvittighed liggende i kurven, men nu gøres der kort proces. Sikke en lettelse ;-)

 • Svar
  Inge - bernercairn
  12. juli 2008 at 16:21

  Jo, man kan altid starte et nyt strikkeprojekt op……Jeg har vendt bunden i vejret på min garn/strikkekiste, sikke mange uafsluttede projekter – så mangler der et ærme, så en kant rundt i halsen, så kunne jeg ikke lige finde ud af opskriften og så den kedelige montering…
  Men i ferien – om en uge – så skal tingene gøres færdig, hvis jeg da ikke lige falder over noget lækkert garn i sommerlandet…

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)