9

Regn og torden

Der er regn og torden. Skyerne sender hule drøn på turnus i min have og jeg elsker det. Jeg sidder under halvtaget og lytter til regnens trommen. Ind imellem lyder et brag af den anden verden og i første omgang er Oskar modig, men så bliver det for meget og han stryger indenfor med halen mellem benene.

Så nem er jeg ikke at skræmme…

Jeg bliver siddende lidt endnu og nyder, at der dufter friskt og dejligt. Planterne strækker sig næsten i velvære og jeg forstår dem. Den er frisk, den regn.

Der er sket meget på den sidste uge. Alle mine katost er sprunget ud, men Steens hvide af slagsen har endnu ikke ladet sig se. Måske de ikke vil bo i byen. Det skulle ikke undre mig ;-)

Æblerne vokser, georginerne står med store, bristefærdige knopper og i bedet er lupinerne i gang med at blomstre for anden gang. Under træerne nede i bunden af haven er der næsten læ for regnen, men jeg når at blive våd, inden jeg trækker indenfor igen.

Mørket er udtalt indenfor. Så er det tid for stearinlys. Jeg strikker, lytter til radioen og sidder med de bare tæer på bordet. Jeg må godt. Det er mit bord og det er næsten bedre at have fødder ovenpå end under eget bord. Specielt i tordenvejr :-)

Du vil sikkert også kunne lide