4

Frisk fra fad

Hindbær plukket direkte fra busken en tidlig sommermorgen med bare tæer i vådt græs, som trækker striber og gør kold.

Jeg glemmer helt, at jeg fryser lidt. Det gør ingenting. Selvfølgelig gør det ingenting.

You Might Also Like

4 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  24. juli 2008 at 15:50

  Alt for kort, Hanne :-)

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  24. juli 2008 at 14:47

  Hindbær er godt, men de varer så kort.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  24. juli 2008 at 08:02

  Helle, jeg misunder jer den strandtur, men der venter lidt arbejde forude for mit vedkommende, så den går ikke. I weekenden derimod, der SKAL det blive strandvejr. Jeg MÅ til Vesterhavet og ligge i solen en hel lang dag, hvor den gode bog er med til underholdning. Jeg glæder mig!

  Kvalmen er i aftagende, men den sidder på lur. Det er noget skidt :-(

 • Avatar
  Reply
  Helle
  24. juli 2008 at 08:00

  Uhmmm de ser gode ud ! Håber helbredet er bedre idag. Vejret lover jo godt, så jeg vil finder en af fordelene, ved at være udenfor arbejdsmarkedet. Nemlig tage mine piger og veninder med til stranden i Øster hurup.
  God dag til dig og dine !

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)