7

Langsom onsdag

Min familie nærmer sig medalje i langsom dovenskab og sløv opvågnen. Der er ikke meget spark i dem, så jeg sparker lidt alene. Det er heller ikke så ringe endda, selvom stranden ikke får mit visit i dag.

Først lidt frokost. Rester fra i går. Kartoffelmadder er mine yndlinge…

Det hele gør godt og sammen med iskold cola, nærmer det sig en himmerigsmundfuld, som jeg sidder der i skyggen, mens solen langsomt bevæger sig rundt om huset.

Bagefter er det tid for siesta… stille, for mig selv i skyggen under parasollen. En god bog, overraskende god faktisk, Isprinsessen af Camilla Läckberg. Den fulgte med et blad for en uge eller to siden. Nu passede den lige ind på bænken, som sagtens holder skansen, mens jeg slænger mig dovent.

Om lidt er det vel tid for en lur. Jeg stod tidligt op. Alt er godt.

You Might Also Like

7 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. juli 2008 at 18:26

  Ingen lur til mig, for der var alt for varmt udenfor. Til gengæld har jeg hygget med både bog og små hækleprojekter, så det har været en skøn onsdag :-)

  Tove, du må forbi Marianne Svit snarest ;-)

 • Avatar
  Reply
  tove
  30. juli 2008 at 18:01

  Jeg er syg for at komme igang med trøjen fra din opskrift –er lige kommet hjem fra Glesborg —og tænk, jeg lod mine piger tage til Marianne Svit uden mig —for første gang, og nu mangler jeg garn, som ligger på Mariannes hylder -< ha, jeg har masser i forvejen, men jeg kan se trøjen i noget af Mariannes, lige så tydeligt for mig.
  Tit besøger jeg din fantastiske side…….Tak.
  Har sendt dig et brev idag.

 • Avatar
  Reply
  Pia
  30. juli 2008 at 17:11

  Ja, Camilla Läckberg er fantastisk – så bør du også kigge lidt på Sara Blædels krimiserie – den er ganske enkelt fantastisk.

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  30. juli 2008 at 15:32

  Håber du får dig en vel fortjent lur. Bogen er god :-) Har også læst den og nr. to hun har skrevet Prætikanten.

 • Avatar
  Reply
  tine
  30. juli 2008 at 14:38

  Altså de der rester der ikk!! Dem ku jeg godt ha´spist :-)
  Jeg bliver altid så sulten af dine lækre fotos af grill og hvad ved jeg :-)

 • Avatar
  Reply
  minni
  30. juli 2008 at 14:29

  hyggefrans…men det er dig vel ondt ;o)

 • Avatar
  Reply
  Therese
  30. juli 2008 at 14:05

  Hei og for en herlig blogg du har!
  Ser ut som du nyter sommeren (og det skal man jo) :o)

  Ha en deilig sommer dag.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)