8

Ah, for en dag…

Vi har haft det mest vidunderlige vejr hele dagen. Temperaturen er behagelig, vinden næsten ikke eksisterende ligesom regnen har valgt at holde sig væk indtil nu. Mørket ligger som en dyne over Aalborg, men der er en helt egen stemning, når vi er pakket ind i en blød dyne af grå skyer.

Jeg er færdig med arbejdet for i dag. Om et par timer venter et møde med kolleger og efter mødet er der lagt op til hygge i det gode selskab. Jeg kan kun glæde mig, for jeg er sikker på, at det bliver rigtigt dejligt.

Jeg nåede oven i købet – i en pause – at løbe 50 meter ned ad Hadsundvej, smide mig i frisørstolen og forklare, at der lige skulle tyndes lidt ud i venstre flanke. På to minutter var der igen orden i krøllerne og jeg kunne smutte tilbage på pinden, uden nogen overhovedet bemærkede, at jeg var væk. Smart.

Nu har jeg lige nydt udelivet i haven. Der er skønt og dahlia står på spring overalt derude. Jeg nyder at følge med i æblernes røde kinder. Jeg kan stadig se masser af katost på vej og sneglene har ikke nået at spolere bedene. Om lidt er der figner. Måske nok til syltede figner endda. Og så er der brombær i massevis. Og mynte nok til adskillige glas af den gode gelé. Det er bare at gå i gang.

Dagen er god. Helt igennem fantastisk faktisk.

You Might Also Like

8 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  20. august 2008 at 08:49

  Mille, jeg forstår godt, at man kan blive mæt af sne. Det tror jeg også, at jeg kunne. Jeg elsker sne, men jeg ville altså mangle den danske sommer skrækkeligt, tror jeg :-)

 • Avatar
  Reply
  Mille
  20. august 2008 at 08:22

  jo, det er rigtig nok, men jeg mente nu lidt for sjov sydeuropä set udfra et värmlandsk perspektiv, altså Jylland ;o)
  Der er jo nogle växtzonegrader til forskel. Jeg flyttede til Sverige bl.a. fordi jeg ville ha SNE om vinteren. Efter 24 år er jeg ved at väre mät. Men det er stadig SMUKT at se på. God dag til alle.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  20. august 2008 at 07:56

  phenixmum, jeg lavede en myntegelé sidste år, som helt sikkert skal gentages i år. Den blev lavet på usødet æblesaft og smager vidunderligt. Du kan se opskriften lige her :-)

 • Avatar
  Reply
  phenixmum
  20. august 2008 at 00:08

  Kjære Liselotte – jeg drukner i mynte. Har du en kjapp oppskrift på en god myntegele som ikke er for søt.

  Haven formår eplemynte, ingefærmynte, ekte peppermynte og en blålilla sort jeg ikke vet navnet på – vi snakker minst to trillebårer med mynte altså…

  Sender deg en god klem og håper du har gode dager som denne -vått er det her – men det er jo desverre ikke første gangen..

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  19. august 2008 at 21:12

  Marianne og Sylvia, jeg ender vel med at bruge rødt med mellemrum, tror jeg ;-)

  Mille, sydeuropæer kunne jeg ind imellem fristes til at blive, men så kommer jeg i tanke om, at jeg skal undvære efteråret, vinteren og foråret og så vil jeg ikke ;-)

 • Avatar
  Reply
  Mille
  19. august 2008 at 19:47

  Åh figner og brombär og mynte i driver…nå ja mynte klarer vi nok osse her men resten!
  Måske man skulle blive sydeuropä igen på äldre dage.Hvem ved??

 • Avatar
  Reply
  Sylvia
  19. august 2008 at 18:23

  Rødt er en DYNAMISK farge, og er ikke Liselotte dynamisk, så hvet jeg ikke hvem som skulle være det….!! Fortsett med rødt, du!!

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  19. august 2008 at 17:55

  Og du ser hammerende godt ud i rød også fra den vinkel :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)