13

Allerede…

Sommeren er ved at være forbi. Jeg kunne ikke være mere uenig, hvis man kunne det. Være uenig altså. Jeg vil have mere sol. Mere varme. Flere solskinsdage. Strand, Vesterhav og sand mellem tæerne. Brune skuldre. Grillaftener og rosé, varme terrassebrædder. Jeg vil have landskaber med farver, saft og kraft. Jeg vil! Det hjælper bare ikke.

Det småregner i dag. Du får mig ikke til at indrømme, at det er lidt hyggeligt. Nej!

You Might Also Like

13 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  19. august 2008 at 14:27

  Helt sikkert, Fru Green – vi krydser fingre :-)

 • Avatar
  Reply
  Fru Green
  19. august 2008 at 14:25

  Vent og se hvad september har i vente. Det er før sket at september har bragt en skøn solrig og varm sensommer.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  19. august 2008 at 13:31

  Jeg elsker faktisk alle årstiderne. Jeg elsker, at det skifter. Jeg synes bare, at det er alt for tidligt, men sådan har jeg det hver eneste sommer, så jeg kan vist konkludere, at jeg elsker sommeren højest. Jeg ville dog ikke undvære de andre… :-)

 • Avatar
  Reply
  Rosanna
  19. august 2008 at 11:32

  Orrrrvvv…. Kom nu. Det er da vildt hyggeligt at sidde inde, mens regnen stille drypper, stearinlysene er tændt, kaffen luner godt i koppen, fødderne i tykke sokker og tæpperne har fundet vej til sofaen..

  Men det er totalt UFEDT, når man skal ræse hjem fra arbejde, nå at hente børn, handle ind OG MAN HAR GLEMT REGNTØJET HJEMME!!!! For F……, altså

 • Avatar
  Reply
  susanne vestergaard
  19. august 2008 at 11:17

  Ååååårrrhhh, kom nuuu …LiseLotte – DU af alle er jo ikke sådan at slå af pinden!! Der er masser af saft og kraf i alle de superfantastiske sensommerfarver – og hygge og nydelse og små lysestager, skønne tusmørkeaftener, masser af planer at lægge for kommende år og jeg ved snart ikke hvad. Du HAR såmænd haft masser af sand mellem tæerne, solbrune skuldre og aftenhygge – men mer vil ha’ mer, ikke?? Sådan er vi indrettet og netop derfor er det vist godt at det slet slet ikke er os beskåret at bestemme over vejr, vind og årstiders skften!!!
  Du kan derimod bestemme så meget andet, LiseLotte – og det GØR du, dét ved jeg, for du er en kilde til evig nydelse, gode ideer, latter, håb, sjov, ballade og gode, gode tankespind!
  Så jeg er ret så fortrøstningsfuld med din lille sensomme-hys-depri-periode og véd bare, at du er så klar, som du kan blive…. ;0)
  100 af de mest velmente kram fra Susanne

 • Avatar
  Reply
  MrsCute
  19. august 2008 at 10:20

  Vi får en F-A-N-T-A-S-T-I-S-K sensommer. Bare lige så I er forberedt!
  Jeg ved det.
  Jeg kan mærke det.
  Og jeg NÆGTER at tage fejl :-)

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  19. august 2008 at 10:08

  Jeg venter og venter – august skal være en måned hvor man kan nyde den sidste rest af sommeren :)

 • Avatar
  Reply
  Bodil
  19. august 2008 at 09:23

  Heller ikke mig, næ nej. Jeg er slet ikke parat til efterår endnu – nej kan vi så se at få noget sensommer. Gerne hele september..

 • Avatar
  Reply
  Lotte
  19. august 2008 at 09:14

  Jeg har slet ikke holdt ferie, fordi juli sidste år var rædselsfuldt våd og så satsede jeg stort på august i år…men se nu…det er IKKE i orden. Slet, slet ikke!
  Måske vi kan få et lille skvæt indian summer i september?

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  19. august 2008 at 08:46

  Jamen det ER hyggeligt med regn :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  19. august 2008 at 08:11

  Tove, jeg aner ikke, hvor vi skal få tanket depoterne op, for jeg havde også regnet med august. Næste uge har jeg ferie. Fandens! ;-)

  Pia, vi flytter simpelthen sydpå, gør vi. Nej, jeg elsker nu årstidernes skiften, men jeg synes, det er alt for tidligt. ALT for tidligt! :-)

 • Avatar
  Reply
  Pia
  19. august 2008 at 08:07

  Enig, hvis regn er hygge, så giv mig bare uhyggen hvis solen følger med. Tror vidst bare vi er nogle som ikke rigtig er gearet til den korte danske sommer Liselotte. Om man dog bare kunne bo nogle af de triste måneder under mere varme himmelstrøg og så kun ta de bedste måneder af danmark:)

 • Avatar
  Reply
  tove
  19. august 2008 at 08:01

  Jeg synes godt nok heller ikke det er hyggeligt. Det er helt forkert iår,–den august vi glædede os til, har ikke vist sig fra sin pæne side. Vi skal jo samle sol og lys ind på vores “depoter” til den mørke kolde tid—hvordan skal vi kunne det? Øv.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)