8

Slet ikke helt skævt…

Frokostpausen blev lidt længere end beregnet, men sådan kan det gå og ventetid kan også bruges konstruktivt, hvis man har øje for det. Altså konstruktivt er måske store ord, for jeg ved ikke hvor mange andre end mig, der kalder hækletøj for konstruktivt, men i alle tilfælde fik jeg startet på det mønster, som har spøgt de sidste mange rækker.

Det ser lovende ud og endnu flere idéer er kommet til, efter jeg fik startet. Slet ikke dumt…

You Might Also Like

8 Comments

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  20. august 2008 at 18:51

  Hekseri :)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  20. august 2008 at 18:44

  Jeg er livsfarlig, Sifka ;-)

 • Avatar
  Reply
  Sifka
  20. august 2008 at 18:15

  Du er altså en mean machine med en hæklenål!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  20. august 2008 at 17:45

  Ja, der er da også ved at være fyldt godt op på hylderne, men så rydder jeg op og forærer videre og så går det jo alligevel ;-)

  Jeg tror, den kunne ende rigtigt fint, men vi får se… :-)

 • Avatar
  Reply
  Annepålandet
  20. august 2008 at 16:53

  Hm, ja, det lurer jeg også på. Hvor oppbevarer du alt du produserer??? Skulle gjerne hatt noen smarte ideer der – for det skal ikke mange skjerf og ullgensere til før mitt skap er overfylt i hvert fall… Nå ligger strikkeklærne i pene stabler på gulvet, men det samler jo støv… Og det blir jo bare flere og flere ulltrøyer…

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  20. august 2008 at 16:30

  Dueeh, Liselotte, jeg er efterhånden mere interesseret i at vide hvor stort dit walk-in-closet er… Det rummer efterhånden en ganske anseelig mængde strikketrøjer og tørklæder, hwa´? ;-)

 • Avatar
  Reply
  hoppestrikka
  20. august 2008 at 16:16

  Lekker begynnelse! Følger spendt meg jeg også!

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  20. august 2008 at 15:15

  Jeg følger spændt med :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)