Kodeknækkeri

Dagen har været tilbragt i venteposition, men den slags kan vel også anvendes til noget sjov, tænkte jeg og fik viklet mig ind i noget Kauni og nogle stangmasker, som nær havde taget livet af mig…

Jeg kunne simpelthen ikke knække koden. Nu har jeg fået skovlen (alias Clovernålen) under skidtet og det skrider fremad. Gud fri mig vel, hvor er det nemt, når man kan ;-)

Relaterede skriv

9 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  23. august 2008 at 17:05

  Det skulle være starten på et sjal. Koden er knækket, så nu kører det. Garnet er Kauni, som kan Googles. Det kan købes mange steder, så det er nok smartest at lede lidt, for at finde det billigste :-)

 • Svar
  Karina
  23. august 2008 at 17:00

  Sikke nogle dejlige farver i det garn!!
  Hvor køber du det garn henne??

  Glæder mig til at se det færdige resultat…

 • Svar
  Annelie
  23. august 2008 at 16:32

  Än en gång något vackert! Du är helt makalös…

 • Svar
  Inge
  23. august 2008 at 15:04

  Kære Liselotte. Jo tak – for mig handler det i dag om at knække koden til Bookmark Fan / Anne / Julia Zahles Vifter!!!! Og det er ikke lykkedes for mig endnu! Jeg er bare så sur og gal – jeg bander og svovler og min yngste dreng ryster på hovedet af mig. Og netop fordi jeg kender den der fornemmelse som du beskriver – at det er SÅ nemt NÅR man har fattet det – så ærger jeg mig endnu mere lige nu. For hulen. Irriterende. Nå – men som sædvanligt ser dit nye projekt smukt ud :-)
  Venlig hilsen Inge

 • Svar
  Anne, Mandagspigen
  23. august 2008 at 14:45

  Yt, jeg tror det er et sjal? sikke en lækker farve kombination

 • Svar
  yt
  23. august 2008 at 14:43

  Alting er let, når bare man kan ;)
  Ser spændene ud og lækre farver.
  Hvad mon det bliver til ??

 • Svar
  Marianne
  23. august 2008 at 14:19

  Jeg sidder også og knækker koder for tiden og som du skriver – når først den er knækkede tænker man – var det bare det!

 • Svar
  Sussie
  23. august 2008 at 14:16

  Ja, jeg får da helt lyst til at begynde at hækle igen, når jeg ser alle dine små kunstværker. Det er nu så hyggeligt, og så går det forholdsvis hurtigt, trods alt. Passer også meget godt til (regn)vejret… Så hvad venter jeg på…

 • Svar
  Anne Dyrholm Stange
  23. august 2008 at 14:12

  Sådan er det jo, når man kan, så er det bare at nå dertil :-)

  Flot ser det ud…

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)