4

En lang dags arbejde er forbi

Hold da fast for en lang dag, men den blev god. Det var rigtigt dejligt endelig at få ansigt på Søren og vi har fået en fin dialog omkring de sidste finesser vedrørende fotobogen fra Indien. Jeg kan mærke, at jeg glæder mig til, at jeg en skønne dag står med et eksemplar i hånden. Det har været en spændende og lærerig proces for både Søren og mig.

Alting er meget nemmere, når man sidder ved siden af hinanden, med en dampende kop kaffe, respekt og lyst til sammen at få det bedst mulige resultat. Der er ønskerne og så er der Liselotte. Der er idéerne og så er der Søren. Der er kompromiserne og enigheden.

Til sidst er der lettelsens suk, da det går op for os begge, at vi er ved vejs ende. At billederne nu er udvalgt og placeret. Nogle som Søren ønsker, nogle som jeg ønsker, men allesammen, så vi begge er glade og tilfredse.

Jeg er taknemmelig for, at jeg også har fået ønsker opfyldt. Det har der ikke været grund til, men jeg glæder mig hver eneste gang, jeg får øje på de billeder, som jeg har bedt om, skulle med i bogen.

Fiskeri i Goa af Søren Lauridsen, et af de billeder, som ikke kom med i bogen.

Vi lader være med at tage flere kig i mappen med fotos, for vi kan ikke have alle med og hver eneste gang, vi kigger i den mappe, finder vi nye, som burde være repræsenteret. Det sværeste har været udvælgelsesprocessen, tror jeg. Den har været lang, men jeg tror, at bogen ender med at repræsentere Indien på smukkeste vis.

Søren tog afsted ved sekstiden. Nu har jeg lavet de sidste rettelser, lagt bogen til gennemsyn og så nærmer vi os den tid, hvor det eneste der mangler, er lidt forklarende tekster. Bagefter er kun tilbage, at få afleveret bogen til tryk og ikke mindst at modtage det færdige resultat. Jeg glæder mig.

Du vil sikkert også kunne lide