Hundertwasser til fødderne

Lidt har også ret sådan en tirsdag formiddag, så her er det sidste, der er løbet af pindene herhjemme. Der strikkes moderat og forsigtigt og det går an, så jeg er glad.

Endnu et par sokker har set dagens lys og ét er sikkert, der er ikke noget bedre end varme sokker på en vinterdag. Måske er de ikke kønne, men de er sjove og jeg elsker, at de ikke er ens. Jeg elsker også, at de er sjove at strikke, fordi farveforløbene overrasker.

Der skal strikkes flere sokker. Mange flere. Jeg elsker dem.

Relaterede skriv

23 kommentarer

 • Svar
  Gitte Krogh
  10. december 2008 at 20:56

  Hej

  Er der nogle steder man kan købe sådanne sokker ? Jeg er helt vild med dem, men jeg kan desværre ikke strikkke…

  Hilsen Gitte

 • Svar
  Ida Lindhardt
  14. oktober 2008 at 19:19

  Hej
  Jeg kan også mægtig godt lide strømperne, som jeg nu har bestilt garn til.
  Har du mulighed for at sende mig en opskrift på klokkeblomstblusen – egentlig også gerne en opskrift på stømperne.
  På forhånd tak.
  Venlig hilsen Ida

 • Svar
  Gitte J
  24. september 2008 at 19:19

  Tak for det – jeg prøver.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  23. september 2008 at 21:33

  Gitte J, du kan Google “Opal Hundertwasser” og se, om der ikke skulle dukke forhandlere op :-)

 • Svar
  Gitte J
  23. september 2008 at 21:13

  Så er det jeg gerne vil vide hvor du køber gran til dine sokker henne. Jeg strikker ikke selv, men min mor gør – hun elsker også at strikke sokker til os alle og selvfølgelig hende selv.
  Dejlige farver – også forskellige, det har jeg aldrig set før.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  23. september 2008 at 16:14

  Jeg er altså vild med, at sokkerne overhovedet ikke er ens – og så er de så glade i farverne :-)

  Jeg har mere “Hundertwasser”-garn i andre farver, så det er vist bare med at komme i gang. Disse her er i hvert fald vellykkede :-)

  Om mine tæer er sunde…

  Hmm, de er i hvert fald brede ;-)

 • Svar
  Anne
  23. september 2008 at 15:48

  Ikke kønne? – Hold da op, de er pragtfulde! Men jeg er også en af dem der bliver i godt humør af Hundertwasser. Og nu skal der strikkes her også.

 • Svar
  anne-grethe
  23. september 2008 at 14:16

  Hold op hvor ser dine fødder bare sunde og lige ud:-) siger en der lige har fået sine første indlæg i skoene !_! Og sokkerne -ja de er bare lige i øjet.

 • Svar
  anita thomhave simonsen
  23. september 2008 at 14:13

  de er bare søde og seje og dem ville jeg gerne ha`…du er da god til at glæde dig selv med de par sokker….sjove og bedre end de fleste…

 • Svar
  rosa
  23. september 2008 at 14:08

  Morsomme!!! Sånne sokker blir man glad av : )

 • Svar
  Irene Aagaard
  23. september 2008 at 13:53

  De er bare “cute”! Glade sokker :-)

 • Svar
  Anja
  23. september 2008 at 12:55

  Uh… kunne du ikke poste en strikkeopskrift på sokker til believeinher[svaberA]hotmail.com? Jeg er begyndt på at strikke sokker – har aldrig gjort det før.. og aner ikke hvad jeg skal stille op, når jeg nu når derned hvor vi skal lave “fødderne” *hihihi*

  Kh. Anja der er vild med dine hundertwassersokker :o)

 • Svar
  Ella
  23. september 2008 at 12:54

  Smukke – og brune ben, ahhhh :-)

 • Svar
  Tina - omme i London
  23. september 2008 at 12:49

  Nej, nej, nej Liselotte- det kan mine perfektionistiske oejne ikke taale at se! Mine skal passe – ned til den sidste cm! :)

 • Svar
  Charlotte Illum Larsen
  23. september 2008 at 12:24

  Liselotte – hvor er de bare flotte – og sikke da dine brune ben kommer til sin ret med de stærke farver… hilsner fra Ærø

 • Svar
  Karin Hørkilde Jensen
  23. september 2008 at 11:53

  Jeg ELSKER også bare uens sokker!!!!!! Men jeg er heller ikke altid så vild med det lige og regelrette – det er nok derfor! Jeg har også sådan et nøgle garn liggende – sammen med en hel masse andre nøgler strømpegarn! Jeg plejer bare at strikke dem på maskinen – det går MEGET hurtigere. Men hyggeligt er det nu at sidde og vrikke et par sokker af i hånden.

 • Svar
  Christiane
  23. september 2008 at 11:40

  Liselotte! Du kan bare det der med farver. Sikke nogle dejlige strømper. Jeg er et inkarneret barfodsmenneske og er normalt slet ikke til sokker, men sådan et par her må jeg bare have. Vil straks ud og købe garn og finde pindene frem. Som altid er du en stor kilde til inspiration. Tak! Glæder mig til alle dine kommende indlæg fra dit hverdags univers.

 • Svar
  Maiken
  23. september 2008 at 11:39

  Jeg er ellers ikke til strikket strømper, men dine har givet mig blod på tanden, alene det at de er forskellige :-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  23. september 2008 at 11:35

  Jeg elsker de sokker og de holder mine fødder tilpas varme lige nu, hvor jeg sidder og arbejder ved computeren. Uhm :-)

 • Svar
  Ulla V.
  23. september 2008 at 10:54

  Det uens er også lige mig – lidt ligesom Campers Twins…

 • Svar
  HeidiBF
  23. september 2008 at 10:34

  Hejsa
  Du er simpelthen så dygtig!! Aj, det kommer næsten til at lyde forældreagtigt eller som om jeg roser en hund… fniiis! Men det var lige den sætning som kom op i hovedet, da jeg kiggede forbi din side. Jeg bliver så imponeret hver gang. Du er fantastisk – ja, det var nok det jeg ville sige ;-)
  Heidi

 • Svar
  siggen
  23. september 2008 at 10:13

  Jeg strikket Hundertwassere – i flertall – i fjor. De har holdt seg godt i vask. Min svoger fikk et par til jul, og har allerede begnt å snakke om at han ønsker å utvide kolleksjonen sin … Så fint da, at jeg ser de kommer med nye farger i år.
  ps: jeg bruer dem hele året ;)

 • Svar
  Helle K.
  23. september 2008 at 09:57

  De sokker er bare for fede – jeg elsker også at farverne kommer som det passer dem – uden at blive ens. :D

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)