7

Meget forsigtigt kvæk, men altså…

– mine arme, skuldre og ryg har ikke haft det bedre, end efter jeg genoptog strikkeriet den anden dag.

You Might Also Like

7 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. september 2008 at 09:07

  Eva, jeg tror ikke, at jeg lider af det sidste, men mine arme gør måske ;-)

 • Avatar
  Reply
  Eva
  30. september 2008 at 06:33

  Hmm…. Afhængighed. Er det mon det man kalder arbejdsnarkomani…?? :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  29. september 2008 at 19:09

  Jamen jeg undrer mig, men jeg tror faktisk, at der kan være noget om snakken med vedligehold. I mine ferier får jeg også altid frygteligt ondt og jeg har en tolkekollega, som oplever det samme. Vi kan simpelthen ikke tåle at holde pause… underligt :-)

 • Avatar
  Reply
  Tora
  29. september 2008 at 18:47

  Hurra!

 • Avatar
  Reply
  karen
  29. september 2008 at 18:06

  bank i bordet – det var da godt!! bare pass på å ha sånn ca 20 prosjekter på gang samtidig – strikking, hekling og ulike garntykkelser – variasjon er godt både fo øyet og for muskler og ledd! (…hehe, – og for oss garngale…;-) )

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  29. september 2008 at 17:39

  Hvor dejligt for dig – du skal bare strikke og hækle :)

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  29. september 2008 at 17:34

  Der skal jo holdes gang i kadaveret, så det er måske bare vedligehold du har gang i ;-) Dejligt for dig at du kan strikke igen.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)