6

At gå ud af sit gode skind…

– det gør fignerne lige nu…

Jeg har udsigt til figenbusken, når jeg sidder her på pinden. For et øjeblik siden så jeg en bevægelse i busken og kiggede instinktivt op. Jeg så en figen gå ud af sit gode skind. Lige så stille og vældig elegant slap frugten og lod sig langsomt glide ud af en del af skindet, for at ende ude i bedet et endnu ukendt sted. Plop!

Jeg elsker, når jeg ser ord blive til virkelighed.

You Might Also Like

6 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  1. oktober 2008 at 18:29

  Tak for at minde mig om Friland, Gitte :-)

  Nej, jeg ser ikke ret meget tv. Jeg glemmer det til fordel for andre sysler, men det er nu hyggeligt at lade sig underholde engang imellem og så er Friland slet ikke det værste. Slet ikke :-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte J
  1. oktober 2008 at 18:08

  Jeg tænkte egentlig på dig, den anden dag – var det søndag?? Ja, det tror jeg, der er et program, som hedder friland og sendes på DR2.
  http://www.dr.dk/dr2/frilandshaven
  Der fortalte de on figentræer og der var en masse gode råd. Jeg ved jo ikke om du så det, men du siger selv at det ikke er fjernsynet du bruger meget, så jeg vil bare lige gøre dig opmærksom på det. Nu hvor du har dine dage med det træ.
  Håber du får nogle lækker frugter ud af det :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  30. september 2008 at 13:29

  Herligt at få syn for sagen. Vi siger så mange ting, og hvorfor siger vi dem? Børn og udlændinge har en evne til at undre sig over ordene, og du har en evne til at finde ind til ordets bogstavelig betydning :-)

 • Avatar
  Reply
  Annette
  30. september 2008 at 12:34

  Jeg ville da hellere gå ud af mit dårlige skind end af mit gode ;o)

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  30. september 2008 at 10:50

  Jeg er enig med dig Gitte – det som om alle ens sanser åbner sig når det bliver efterår. Man kan lugte flere lugte, se flere farver – mærke vinden. Jeg ELSKER efterår.

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  30. september 2008 at 10:18

  Et sjovt udtryk “at gå ud af sit gode skind”. Er der mon nogensinde en, som går ud af sit dårlige skind?
  Jeg er absolut også til årstidernes skiften. Er der noget så hyggeligt som en rolig aften i hjørnet af sofaen med håndarbejde eller en god bog, mens stearinlysene langsomt brænder ned? Og den raske travetur, som ender med røde kinder og måske løbende næser… For ikke at tale om vinterens frostklare morgener… De første spæde skud fra blomsterløgene om foråret… Lune sommeraftener med et glas køligt rosé… At årstiderne skifter er en velsignelse

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)