8

På med ulden…

Efterår er trøjevejr. Endelig kunne jeg finde Klokkeblomst frem.

Ah, som jeg elsker den tid, hvor det er helt lovligt at gemme sig i tykke trøjer, tunge støvler og tørklæder. Jeg trives i mange lag tekstiler. Jeg trives med uldne sokker, tunge frakker og allerhelst et knitrende brændeovn. Jeg elsker, at jeg kan gemme mig i mange lag tøj, så det er da heldigt, at der er skiftende årstider i Danmark med alle de trøjer, der ligger og venter på mine hylder ;-)

You Might Also Like

8 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. september 2008 at 20:05

  Grete, mine trøjer elsker jeg altså… og så kan man altså ikke få for mange :-)

  Ella, jeg sagde brændeovn… ;-)

  unikarina, vi elsker vist bare livet, ikke? :-)

 • Avatar
  Reply
  unikarina
  30. september 2008 at 18:50

  Jeg kan godt følge dig… jeg elsker også lag på lag. Har i dag fundet et par lækre støvler – så nu er det bare tid at pakke sig ind – både foroven og forneden. Men jeg elsker også sommeren – når det er så varmt at man går rundt i næsten ingenting døgnet rundt.

 • Avatar
  Reply
  Ella
  30. september 2008 at 13:55

  Når bare de er med indbygget lufthuller, går det nok, siger en erfaren kvinde ;-)

  Hørte jeg dig skrive brændeovn, Liselotte? ;-)

  Og jeg er stadig uden forbindelse :-( Ole arbejder med sagen!

 • Avatar
  Reply
  Grete
  30. september 2008 at 11:45

  Så deilig og lekker den er!! Her sitter jeg med min Liselotte som er ferdig for lenge siden. Du har helt rett; man får den aldri av igjen:-) Har allerede kjøpt garn til 2 nye!! Ønsker deg en god dag!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. september 2008 at 09:56

  Nej, til den tid må jeg nok i gang med at forære væk, Lene – men lige nu er de altså rare at have :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  30. september 2008 at 09:52

  Jeg er vildt imponeret over dine trøjer, Liselotte

  bare vent til du bliver inviteret ind i tiden med tropical moments ;-) vi har ikke brug for uldne trøjer :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. september 2008 at 09:49

  Ja, den er blevet rigtigt vellykket og er skøn at have på, Anita :-)

 • Avatar
  Reply
  Anita
  30. september 2008 at 09:31

  Jeg gentager lige mig selv igen igen; den er pishamrende flot! :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)