12

Lys forude

Den der fredagsrengøring, som jeg ellers holder frygteligt meget af, når den er overstået, er ikke blevet til noget som helst. Nullermænd og – koner trives stort i mit hjem for øjeblikket, men jeg gider ikke andet end fodre dem, så de får fred og på den facon, får jeg det også.

I stedet tog jeg nakken i ed og begav mig ned i staudebedet, for hvem siger, at der ikke kan komme friske blomster ind i et mindre rent hjem? Ingen, så vidt jeg ved, så derfor blev der hamstret…

Frosten er her om et øjeblik og så er det slut på sekundet. Alle Dahlia dratter dramatisk om i bedet og der er ikke mere at hente for godtfolk, så man skal ikke være nærig. Man skal slæbe indenfor!

Yndlingene står på spring for at få lov til at pynte i mine stuer og jeg er ikke sen til at klippe, for jeg elsker dem. Jeg er vist sådan småromantisk, når det kommer til blomsterne, men så er det også sagt. Jeg er helt sikker på, at der er medlemmer af min familie, som vil nægte, at der er et sandkorn af romantik i mig, men der er da heller ikke noget galt i at være praktisk anlagt, eller…

Det sidste giver f.eks. eftermiddagskaffe på bordet og den skal nydes om et øjeblik. Nogle timer på langs med kemi i kroppen hjalp faktisk på nakken, så grebet løsnes langsomt og jeg krydser fingre for en weekend, som kan bruges på andet end hensyn til en nakke, som ikke vil, som jeg vil.

Der er lys forude :-)

Du vil sikkert også kunne lide