11

Restecirkus

Lidt skal der helst være gang i, så der er dykket ned i resterne. Målet var tynd uld i alverdens farver. Det endte lidt anderledes, for jeg er jo vild med de neutrale naturfarver, så du finder ikke rød, orange eller andre signalfarver i bunken. Måske den endda endte halvkedelig, men lad os nu se…

Striberne kan agere inspiration, når jeg om lidt kaster mig ud i en stak striber. Det skal være et hyggeprojekt, som må tage tid. Lang tid. Sådan et, som kan hvile, når jeg ikke gider og være aktivt, når jeg trænger til lidt sjov. Resultatet, jamen det skulle da gerne blive en stribet, flippet, alternativ vinternederdel. Ha, som jeg er tosset :-)

You Might Also Like

11 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  19. oktober 2008 at 21:55

  Tak skal du have, Gitte :-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte J
  19. oktober 2008 at 20:14

  Det kunne jeg godt forstille mig, god fornøjelse ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  19. oktober 2008 at 16:41

  Hellere tosset end kedelig! Jeg er helt enig :-)

  Det er faktisk nederdelen fra Hendes Verden, som er inspirationen. Den er forøvrigt smuk med alle sine farver, men jeg er jo lidt mere afdæmpet (som om, Liselotte…), så det er jordfarverne, der dominerer :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  19. oktober 2008 at 15:48

  Hellere tosset end kedelig ;-)

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  19. oktober 2008 at 15:35

  Jeg synes ikke det ser spor kedeligt ud.
  Projekter der gerne må tage lang tid, er tit rigtig hyggelige at have liggende. God fornøjelse :)

 • Avatar
  Reply
  merete
  19. oktober 2008 at 14:52

  det er som taget ud af mit garnskab. det ender altid med grønne grå brune sortladne farver. og så lidt rødt alligevel fordi jeg har en særlig lille strikke muse som har brug for rødt.

  gad vide hvor længe det vil vare med den nederdel. min mor strikkede stribede nederdel efter åse lund jensen opskrift i 70erne. husker det tydeligt og er ude efter de gamle opskrifter. nederdelen havde også nogle hulrækker for effekt. super smart lige nu.

 • Avatar
  Reply
  JJH
  19. oktober 2008 at 14:45

  Nederdelen fra Hendes Verden ligner ret meget de sengetæpper, som du hæklede engang. Lige nu er jeg (igen) i gang med et af slagsen!

 • Avatar
  Reply
  minni
  19. oktober 2008 at 14:30

  ellers ved jeg at du har lidt garn af mit liggende .o)

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  19. oktober 2008 at 14:15

  Hvis du er det – så er det ihvertfald på den gode måde ;-)

 • Avatar
  Reply
  flinkonella
  19. oktober 2008 at 14:07

  Fine farver, er det til ham den lille….meeeeeget brede dværg du kender??

 • Avatar
  Reply
  Gitte J
  19. oktober 2008 at 13:52

  Så bliver du nød til at gå ind og se den de har lavet på http://www.hendesverden.dk jeg er næsten sikker på den kan bruges til alle dine rester.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)