6

Hmm… det får vente…

Jeg er jo forlængst i gang med at pille ved de nye fibre. Jeg tænkte, at sådan en bette hurtig halsting hurtigt kunne glide af pindene og det kan den da også, men den råhvide, tykke uld og den idé jeg har i hovedet trækker noget så nederdrægtigt.

I aften har jeg lidt ondt af mig selv. Dagen blev alt for lang og slidsom. Jeg skal hyggetrøstes og det kunne ende i en kande te, nyt på pindene og derud af.

Ha! Hvem prøver jeg at narre? Det ender med nyt på pindene. Lige om et øjeblik, når teen er klar.

You Might Also Like

6 Comments

 • Avatar
  Reply
  mette
  28. oktober 2008 at 13:54

  hæ – jeg mangler 10 cm på endnu en Rabenesque i silkegarn fra BC – men sørme om den færøske islænding ikke sneg sig på pindene i går (der var jo også liiige noget perfekt gråt Irlanda der hos BC). Og jeg fortryder, jeg ikke også snuppede lidt af den hvide uld med hjem – glæder mig til at se hvad du får ud af den :-)

 • Avatar
  Reply
  Dorte/Tusindfryd
  28. oktober 2008 at 08:38

  hehe – jeg kender godt det der med at man skal trøstestrikke på noget nyt. Det er SÅ fed en følelse at slå op til et nyt projekt – selvom man skammer sig lidt over alle de ufærdige, der ligger i kurven :-)

  Happy Knitting :-)

 • Avatar
  Reply
  Helle Koed
  28. oktober 2008 at 00:12

  Altid spændende at se hvad du har på dine pinde! :) ELSKER perlestrik…

  Dine billeder fra Kolding gav mig hjemve! Jeg er født og opvokset i en lille bitte by nord for Kolding, men uha jeg har indåndet meget Kolding-luft! Ungdommen foregik der, og nu når jeg ser dine billeder mangler jeg stedet. Der er sket meget siden 90’erne! :) Jeg må tilbage… ;)

  Dejligt at du synes om byen! :)

 • Avatar
  Reply
  merete
  27. oktober 2008 at 23:12

  det ser dejligt ud. i uovertrufne perlestrik. jeg fik lavet en poncho her i weekenden og fandt ud af at den er genial når man skal ryge for åben altandør. og dejlig fed walisisk uld fra organiske får. ja spørg mig hvad de mener.

  spændt på din idé. og glad for at man aldrig skal vente længe fra idé til produkt.

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  27. oktober 2008 at 21:35

  Selvfølgelig kan det vente … bare klø på :)

 • Avatar
  Reply
  Solveig
  27. oktober 2008 at 20:53

  Noget af mit det hvide garn er ved at blive til en Anne-poncho..

  Den bliver tyk sag..:-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)