7

Selvfølgelig!

Jeg har sovet hele natten og hold da op, som jeg trængte. Nu er verden ved at vende rigtigt igen, men jeg er klogere end at begynde med kaffe, når kvalmen stadig står på lur, så den får vente. Kroppen er stadig rystet ud af kurs, maven ikke tilfreds og en hovedpine følger mig trofast, men jeg synes, at jeg sporer lidt bedring. Bare lidt. Lidt har også ret.

Måske er det fordi jeg vil have det bedre. Hamborg står og blinker forude og jeg er bange for, at jeg ikke når at blive rask. Selvfølgelig når jeg det. Selvfølgelig! Der er stadig et døgn at løbe på. Masser af tid. Masser…

You Might Also Like

7 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. oktober 2008 at 13:34

  Jeg synes, at det går bedre. Jeg er uforbederlig optimist :-)

 • Avatar
  Reply
  Eva
  30. oktober 2008 at 12:44

  Jeg krydser helt vildt fingre for, at du bliver OK til Hamburg turen.

  God bedring…

 • Avatar
  Reply
  Karin
  30. oktober 2008 at 12:19

  GOOOD BEDRING. Du skal have det i store portioner og nu. NUNUNU.

  Du bare må og skal med på den tur. Og selvfølgelig kommer du det :-)

 • Avatar
  Reply
  Maria Jensen
  30. oktober 2008 at 09:30

  Selvfølgelig når du det!
  Jeg krydser fingre!
  knus Maria

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. oktober 2008 at 09:05

  Hanne, det er SÅ træls, det her, men det går… for det skal det! God bedring til dig :-)

  Gitte, jeg SKAL få det bedre i løbet af dagen. Jeg SKAL! :-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  30. oktober 2008 at 09:02

  Aii, hvor træls Liselotte. Håber du bliver bedre til Hamborgturen! Den tur må ikke gå i vasken for Jer. Sender lige lidt energi til dig :o)

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  30. oktober 2008 at 08:48

  Jeg håber, du når Hamborg i god form… her er det Kong Snot der regerer, så jeg er heller ikke mange sure sild værd !

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)