God tid

Hverdagen består af en lang række af automatiserede småopgaver. Tømning af opvaskemaskinen er en af dem. En af dem, jeg hader. Nu er det gjort ligesom de andre intentioner er forvandlet til virkelighed. Jeg har været i bad og har ikke længere morgenhår. Jeg er sådan set ovenpå hvad angår dagens mål. Nu må jeg gerne holde fri, siger jeg så…

I aften kommer der spisende gæster. Sådan nogle gæster, som bare glider ind i vores virkelighed uden de store armbevægelser. På en onsdag spiser vi ikke specielt. Jeg drømmer om boller i karry. Måske gæsterne også gider det. Vi får se og så får vi handlet.

Ah, som jeg nyder, at der er god tid til bare at være. Måske jeg skulle tage mig sammen og fatte den gule strik. Det tror jeg.

Relaterede skriv

7 kommentarer

 • Svar
  Ella
  5. november 2008 at 23:34

  Tusinde tak for dejlige timer, og lækker livretsmad – mmmmm :-)

  Du fik kam til dit lange hår af to, der føler sig meget hjemme ;-)

 • Svar
  Sol
  5. november 2008 at 19:31

  Mm, det e rhyggelig med “hverdagsgjester”….Håperd ere fikk en koselig stund sammen. Bildet minner meg på at jeg må tømme min oppvaskmaskin også…..Prøver å lure mine barn til å gjøre det,men i dag lar de seg ikke lure ;-}

 • Svar
  Marianne
  5. november 2008 at 15:49

  Der er vist dømt ren hygge – hvem der kunne være med :-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  5. november 2008 at 14:54

  Det ER det, Karin :-)

 • Svar
  Karin
  5. november 2008 at 14:17

  Det lyder ualmindeligt skønt :-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  5. november 2008 at 13:32

  Karin, jeg har tænkt mig, at anstrenge mig meget, for at nyde HELE dagen grundigt – og det går fortrinligt foreløbig :-)

 • Svar
  Karin
  5. november 2008 at 13:30

  Det er skønt når gæster bare kommer og er en del af familien, og så er almindelig hverdagsmad faktisk dejligt at blive budt på.

  Håber du får lige præcis så meget dejligt ud af resten af dagen som det er muligt.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)