Onsdagsfri

Det er onsdag. Jeg plejer at have frygteligt travlt. I dag er anderledes. Jeg har bevilget mig selv en fridag. Jeg har besluttet, at den skal være praktisk. Her trænger til en kærlig hånd og jeg er næsten klar, for der er grænser for galskaben og derfor har jeg også bevilget mig selv en langsom opvågnen.

Jeg drikker kaffe, hygger med Kenneth, som er på vej til København, spiser en dejlig, moden pære og regner med at morgenhåret kommer til at holde mere end formiddagen ud. Sådan må det gerne være. Jeg skal ingenting.

På bilturen til Hamborg strikkede Hanne på en nederdel. Den blev så fin og jeg blev inspireret, for den hæklede af slagsen har ligget alt for længe og kigget på mig. Selvfølgelig er jeg i gang og den vokser støt og roligt, mens den solgule Allan Tornsberg ligger og skriger efter de sidste 20 pinde. Måske jeg lige tager mig sammen senere i dag.

Jeg elsker, at jeg har FRI. Det er alt for længe siden jeg sidst har haft en onsdag uden bunker af opgaver. Det var på tide at få genoptaget den luksus, kan jeg mærke. Ah.

Relaterede skriv

5 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  5. november 2008 at 09:39

  Uha, som jeg nyder ikke at have pligter i dag :-)

 • Svar
  Helle K.
  5. november 2008 at 09:28

  Rigtig god og dejlig fridag med strik, praktiske gøremål og hvad du nu end finder på – altsammen med morgenhår :)

 • Svar
  Karin
  5. november 2008 at 09:15

  Det lyder virkeligt dejligt. Jeg håber du får en top prima dag :-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  5. november 2008 at 09:02

  Irene, det er skønt med den fridag midt på ugen. Normalt bruger jeg den på at arbejde for mig selv, men i dag har jeg FRI og det skal nydes :-)

 • Svar
  Irene Aagaard
  5. november 2008 at 08:58

  Det er skønt med en fridag midt i ugen! Jeg har i mange år haft fast fridag om onsdagen – det er min luksusdag helt for mig selv:-) Glæder mig til at se “det gule lyn” :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)