7

Den vokser og vokser…

Jeg skal love for, at jeg får brugt resterne…

Nederdelen vokser langsomt frem mellem hænderne på mig og jeg er faktisk ret sikker på, at den bliver rigtig fed. Det er ligeud hele vejen med en udtagning i ny og næ. Det største problem lige nu er, at jeg troede, at jeg havde uanede mængder lysegrå Evila. Det kan jeg så konstatere, at jeg ikke har. Fandens!

You Might Also Like

7 Comments

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  7. november 2008 at 09:00

  Så mærkelige – købte en opskrift for præcis en uge siden host ruths.dk og det var en nederdel – en flot model i evilla garn, men med min brede bag så bliver min ensfarvet. Jeg har aldrig før ejet eller gået med en strikket nederdel og så kommer jeg lige på besøg her og læser at du er igang med en strikket nederdel…..Hvad er det man siger; To sjæle en tanke…… Jeg lader den lige stå

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  7. november 2008 at 08:26

  Jeg tror aldrig at man har garn i uanede mængder – det har en tendens til at slippe op, men så må man jo bare være kreativ. Jeg håber ikke at du behøver at blive alt for kreativ… : )

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  6. november 2008 at 17:22

  Vita, det er meget nemmere med navne. Jeg kunne jo også kalde min Tornsberg for Oste Hanne… ;-)

 • Avatar
  Reply
  Vita
  6. november 2008 at 16:30

  Haha!
  Ja … måske endda lige præcis PÅ GRUND AF den gule Tornsberg.
  Du er jo en modig dame!

  I øvrigt morer jeg mig jævnligt over navnene på de damers strikketøj. (jvf Tornsberg)
  Det er ligesom at komme til en lille landsby hvor alle beboerne har navne som Peter Langarm, Jens Træsko, Bebse og Oste Hanne,

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  6. november 2008 at 16:10

  Vita, du har dælme stor tiltro til mine farvesanser… og det endda efter den gule Tornsberg ;-)

  Anette, den bliver varm, lækker og anderledes. Jeg kan lide det hele :-)

 • Avatar
  Reply
  Anette
  6. november 2008 at 15:15

  Den bliver da helt vildt flot. Glæder mig til at se det færdige resultat

 • Avatar
  Reply
  Vita
  6. november 2008 at 14:56

  Uanset hvilke farver du har i reste-kurven – så VED vi jo du får et rasende smukt resultat. Du har jo et overdimensioneret farvesammensætnings-gen! :-D

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)