9

Forsyninger

Kenneth sørger for, at skabe og skuffer ikke er tomme herhjemme. Jeg sørger bare for, at indkøbene bliver sat på plads. Også øllene, som vist er til i morgen, hvor jeg skal agere kok. Jeg har fået lov til at lave mad, for Steen kommer forbi. Lammecurry skal der på bordet og helst en af dem, som bider en smule. Jeg skal gøre mit bedste, men derfra kan der stadig være usandsynlig lang vej. Vi får se…

Jeg synes, at jeg sporer en bedring i fysikken. Optimist er jeg jo, men jeg kan godt mærke, at sofaen trækker i aften. Jeg er helt sikker på, at den kommer til at holde for, når jeg om lidt vil pakke rygstykkerne ind i uldtæppet og smide mig, for ikke at lave ret meget mere i dag.

Rengøringen får vente. Oprydningen er det så som så med, men helt ærligt… jeg gider ikke hidse mig en tøddel op over det. Der er livliner nok i det her hus. Ingen forsvinder og bliver væk for evigt, men måske Steen skal overveje at sy en madpakke ind i højre bukseben.

Jeg mangler stadig at pakke lidt ud. Kenneth er taget afsted igen for at skaffe lys over et køkkenbord, som lige nu henligger i mørke. Måske jeg skulle se af at få åbnet det køleskab. Der er da en pære derinde.

Du vil sikkert også kunne lide