11

Det er sådan en weekend skal være…

Der findes ikke noget bedre end morgenkaffen. Måske jeg burde kalde den for formiddagskaffe, for jeg har sovet længe, men det var velfortjent. Natten til fredag fik jeg ikke meget søvn, så der var lidt at indhente. Til gengæld har jeg sovet ualmindelig godt i nat. Det værste er ved at være overstået og nu går det fremad, kan jeg mærke. Det passer mig svært godt.

Huset er stille. Her er ikke en lyd, men om lidt vil jeg tænde radioen. Haven er forlængst inspiceret og farverne er smukke derude. Altså hvor der er farver tilbage, for træerne mister blade for hvert et pust.

De sidste farver er de smukkeste. De er røde, varme og et imponerende skue. De gyldne farver er ikke en palet jeg bevæger mig ret meget i, når jeg selv vælger, men jeg imponeres ligesom andre af de smukke farver, efteråret byder på.

Kenneth ønsker sig en trøje, han så i Hamborg. Den er stribet, brun, orange og gylden med en snert turkis. Måske jeg ender med at sidde med de farver alligevel, men inden er der mørkebrun, tyk uldsweater til ham og så er der også lige den mørkebrune, hæklede sag, som hoppede på nål fem i går, da jeg sad og havde vældig ondt af mig selv.

Den ender forhåbentlig sådan helt enkelt og lidt tresser-tunika-inspireret. I hvert fald er det lige nu idéen, men derfra kan der nå at ske mange ting, inden jeg er færdig, ved jeg af erfaring. Vi får se.

Formiddagen er skudt godt i gang og jeg hygger mig. Det er sådan en weekend skal være.

You Might Also Like

11 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  9. november 2008 at 09:19

  Selv tak, Ingunn og velkommen til :-)

 • Reply
  Ingunn
  8. november 2008 at 23:50

  …omlidt er kaffen klar…. :-) Takk for en inspirerende blogg med masse flotte bilder! Ha en flot helg! Hilsen fra en “halvdansk” som er født med etternavnet Tolderlund.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  8. november 2008 at 13:19

  Merete, jeg havde sikkert hørt noget nu ;-)

  Omkring moden, så er jeg enig, men jeg er nu heller ikke sådan en, som følger den særligt slavisk… så jeg er vist egentlig ligeglad og køber bare det, som jeg synes, at jeg kan lide og bruge ;-)

 • Reply
  merete
  8. november 2008 at 12:44

  ha ha mon du ikke havde hørt ham lade et ord falde. eller også tager han bare hele ‘pakken’. det er dejligt når mænd interesserer sig for ordentlig påklædning.

  kedeligt at moden pt er så uklædelig med mindre man hverken er af normal højde eller vægt. og at min yndlingsbutik rigetta klint er lukket. der kunne man sgu få en striknederdel der virkelig var brugbar.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  8. november 2008 at 12:29

  Kari, du klør bare på og det er skønt at læse :-)

  Merete, jeg ved ikke rigtigt. Han er jo tidligere tøj-mand, så han er meget, meget mode- og farvebevidst og foretrækker vist i grunden, at man er bevidst om sine signaler og sin stil mere end han foretrækker farver. Han er ikke så nem at knække, men jeg tror, at han beundrer kvinder, som ved, hvad der klæder dem og derfor klæder sig efter det. Jeg må spørge ham… med risiko for, at han siger, at jeg klæder mig elendigt ;-)

 • Reply
  merete
  8. november 2008 at 12:18

  kenneths trøje ønsker lyder spændende. han er nok glad for en kone i gul tornsberg. mænd elsker tit farver meget mere end kvinder. lavede en uformel vox pop engang og valget mellem kæreste kone i sort eller rødt faldt ud til røds fordel. obamas kone forstår så at dele sol og vind lige i sit sort røde ensemble.

 • Reply
  kari H
  8. november 2008 at 11:03

  He he. kan jeg ,da kan alle.Så stå på dere jenter ,som ikke kan strikke,alle kan nemlig lære,spør du meg…

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  8. november 2008 at 10:54

  Catarina, jeg elsker lørdag morgen :-)

  Kari, det er dejligt at læse, at du får prøvet nye ting. Det er så dejligt at finde ud af, at man sagtens kan :-)

 • Reply
  Anette
  8. november 2008 at 10:54

  Det lyder som en rigtig skøn morgen. Jeg er så imponeret over hvor hurtigt du kan strikke – den ene dag ser jeg et nyt projekt på bloggen og dagen efter er det færdigt – det er da fantastisk :)

 • Reply
  kari H
  8. november 2008 at 10:35

  God dag Lisellotte.

  Jeg er helt himmelfallen over dine strikkeprosjekter,det er så moro å se bilder av det du lager.Jeg har nå endelig knekt koden med å strikke strømper,så her er det strømper i alle farsonger…
  Du innspirerer til å prøve meg på andre ting.Tusen Takk.
  Ha en flott lørdag.

 • Reply
  Catarina
  8. november 2008 at 10:25

  Nej der har du ganske ret – der er ikke noget som slår morgekaffen. Sådan en lørdag smager kaffen ekstra godt nåe den nydes i selskab med Mads og monopolet.

  God lørdag Liselotte.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)