Søndagsnydning

Søndag morgen er bare kold, blæsende og våd. Jeg tænder stearinlys overalt. Det hjælper på både den mentale og den fysiske varme. Jeg brygger kaffe, finder hækletøjet frem, tømmer opvaskemaskinen efter gårsdagens udskejelser og sætter mig et øjeblik lige her, foran computeren.

I går var Oline med tusinde ord, JJ Cale for fuld skrue, Ben Harper og islandsk ørechokolade, to mænd, som var svært enige om både øl og musik, mad, mad og atter mad, snak og opskrifter på islændere, mens jeg (næsten) stille hyggede mig med, at der var lidt fyld omkring spisebordet. Det kan jeg godt lide.

I dag var egentlig afsat til en tur til Århus med Kenneth, men jeg gider ikke, kan jeg mærke. Jeg gider ikke ret meget. Jeg gider være stille og hygge mig med ingenting, inden ugen igen kræver sit. Jeg gider masser af stearinlys, måske at bage et brød og ellers bare søndagsnydning. Det er vel det søndage er til for.

Relaterede skriv

12 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  9. november 2008 at 16:26

  Jeg er i gang, Olines :-)

 • Svar
  Olines
  9. november 2008 at 14:48

  Søndag er til for, at vi kan lave lige præcist det vi har lyst til. Nyd dig som du vil!

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  9. november 2008 at 14:43

  Det er så absolut kun vejr til ingenting, så det er hvad jeg laver ;-)

  Jette, du må lige prøve at sende mig en mail. Så finder vi ud af noget :-)

  Omkring julekort… så har jeg endnu ikke fået dem sendt i trykken, så lad os nu se :-)

 • Svar
  Dell
  9. november 2008 at 13:32

  Er lige landet på min pind her i det nordjyske efter besøg i Århus, vejret er der ikke nogen forskel på der og her. Så er søndags-stearinlys- hygge bedre end tur på landevejen:-)

 • Svar
  Helle K.
  9. november 2008 at 12:52

  God søndag med lige hvad du finder lyst til :)

 • Svar
  Pernille
  9. november 2008 at 12:51

  Det er jo lige det søndage er til for :)

 • Svar
  Maria
  9. november 2008 at 12:51

  Her i nord er det samme været,vind og regn. så tida går med til å planlegge førjulstur ti l danmark, allerhelst København. Dersom du har gode tips til steder i den byen som er et must så tar jeg veldig imot med takk. tenker på alt fra et godt spisested til spesielle butikker. Hvordan blir det med julekorta dine, skal du selge sike iår? ha fin dag!

 • Svar
  Lillemor
  9. november 2008 at 11:33

  Der er vist heller ikke meget at komme til Århus efter. Ikke i dag, i hvert fald. Her er det også koldt og meget vådt, så det lyder som en god idé at blive hjemme og hygge.

 • Svar
  Jette
  9. november 2008 at 10:40

  Hej
  Jeg er blevet forelsket – i de to trøjer
  man kan købe opskrifter på.
  Jeg vil gerne købe dem, men
  så foregår det jo pludselig på
  engelsk og det kan jeg ikke ;-(
  Kan og vil du hjælpe mig ?
  Ha’ en dejlig dag/Jette

 • Svar
  Pia Olesen
  9. november 2008 at 09:55

  Rigtig god søndag til dag med stearinlys, varm kaffe og dit håndflid. Du er simpelthen så dygtig og flittig og ikke mindst hurtig.

 • Svar
  Anette
  9. november 2008 at 09:44

  En søndag uden planer skal der være plads til indimellem. God søndag uanset om du kommer afsted eller ej.

 • Svar
  Marina
  9. november 2008 at 09:42

  Kære Liselotte.

  Det lyder som en hel perfekt søndag. Nyd din nydning, et travlt menneske som du har brug for at lade batterierne op med starinlyshygge.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)