En forsvunden tirsdag

Udsigten er den samme, som denne morgen. Mørk himmel med regntunge skyer. Hvis ikke jeg vidste, at jeg har været en tur forbi Kattegat i dag, kunne jeg forledes til at tro, at jeg ikke havde rørt mig ud af flækken hele dagen. Vejret har i hvert fald været det samme og jeg har helt glemt, hvordan det føles at tage afsted i mørke, for at vende hjem i mørke. Ydrkk…

Til gengæld har jeg spist dejlig frokost med udsigt til havet. Jeg har grinet og hygget mig gevaldigt med en god kollega. Jeg har været på en opgave, som viste sig at være en af dem, med indbygget luksus og gode, lange pauser. Jeg klager ikke.

Om lidt er der and på programmet. Hvad vi ikke nåede i går, når vi i dag. Jeg glæder mig og satser på, at jeg formår at holde mig vågen gennem hele skroget. Gør jeg ikke, er jeg i selskab, som ikke er blegt for at vække mig.

Relaterede skriv

8 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  12. november 2008 at 12:55

  Ah… det går altsammen så ;-)

 • Svar
  merete
  12. november 2008 at 12:41

  det var det jeg tænkte. han står ovenikøbet oprejst og har brug for mad.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  12. november 2008 at 08:01

  Merete, hvis Henrik Nordbrandt overlever, så gør vi nok også… ;-)

 • Svar
  merete
  12. november 2008 at 00:27

  det er ellers lige før at jeg synger it’s my november and i cry if i want to….

  men så støder jeg ind i henrik nordbrandt i super brugsen. og han overlever tilsyneladende.

  godt med dine fine billeder. vandet er jo skønt i al slags vejr f.eks.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  11. november 2008 at 22:10

  Mette Lykke, jeg tror, at du har helt ret :-)

  Maria, det var SKØNT :-)

  Merete, det er simpelthen ikke til at holde ud, men det hjælper ikke at hyle over det, for det varer en tid endnu ;-)

 • Svar
  merete
  11. november 2008 at 21:29

  mørket er helt absurd i disse dage. man aner ikke hvad klokken er uden et ur.

 • Svar
  Maria Jensen
  11. november 2008 at 17:23

  Ja det er mørkt både morgen og eftermiddag!
  Herhjemme svarre vi igen med masser af stearin lys. god fornøjelse med anden …
  bare det var mig!
  knus Maria

 • Svar
  mette lykke
  11. november 2008 at 17:17

  Min erfaring siger mig, at man sover som en sten, efter and.
  Nå… godfornøjelse.. det smager jo forrygende godt.. Jeg har stor glæde og inspriation fra din blog.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)