3

Mæt og træt

Hold da helt fest i haven eller maven eller noget, hvor er jeg mæt. Andesteg med det hele og bagefter en ordentlig skudefuld af mors hjemmelavede is og jeg er lige til at putte i seng.

Jeg er fuldstændig proppet med gode sager og der fra er der ikke langt til at blive sådan rigtigt lækkersøvnig. Jeg overvejer kraftigt, om jeg ikke skulle snige mig ind under dynen, tænde for tv’et og lade det lokke mig ind i søvnen, for det ville være en fin afslutning på en skøn aften og en lang dag, som nu er ved at have snuppet de absolut sidste kræfter.

I morgen er der atter en dag. Den indeholder lidt arbejde, et længe tiltrængt frisørbesøg og så lidt selvforkælelse. Jeg kan bruge det hele, så nattens kraftindsamling er velkommen.

You Might Also Like

3 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. november 2008 at 12:54

  Karin, det var bare en rigtig dejlig aften :-)

  Ulla V, du må i gang med begge dele :-)

 • Avatar
  Reply
  Ulla V.
  12. november 2008 at 10:23

  Sikke en luksus med din mors hjemmelavede is – nu har jeg BÅDE købt et ponchomønster (lige den facon som jeg har søgt med lys og lygte efter!) OG fået umådelig lyst til hjemmelavet is……sikke noget :0)

 • Avatar
  Reply
  Karin
  11. november 2008 at 22:46

  Det lyder vildt lækkert :-) Du kan få skønne stunder til at lyde fuldtændig afsindig hyggelige. Somom vi andre ikke også har sådan nogle stunder – men du fortæller det bare så ahhh :-) Jeg tror liige jeg ved hvordan du har det.

  Åhh – sådan må jeg snart få det igen ;-)

  Sov godt og drøm sødt…

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)