Godt jeg fandt dem igen…

Ah, at læne sig trygt tilbage og bare overlade resten til sagkundskaben er skønt. Nu er der klippet og lysnet til den store guldmedalje og det allerbedste er, at jeg ikke ligner en, som er kommet lige fra frisøren. Faktisk kan man slet ikke se, at jeg har været der. Det er jeg svært tilfreds med. Det er Trines kunst, at jeg altid forlader salonen som Liselotte, der ligner Liselotte.

Hun kan et trick med krøllerne. De står som et brus om hovedet. Jeg bliver overrasket over, at de er der i så stort antal, for når jeg er kort, er der ikke én eneste at spore. Underligt hår, men bedst af alt, så forstår Trine at få det bedste ud af det.

Godt jeg fandt Trine og Heidi igen og så er der parkering lige udenfor døren og mulighed for at gøre sine indkøb, inden man igen vender hjem over Limfjorden. At være på den forkerte side af fjorden går an, når det drejer sig om visitter hos Salon Hårkunst i Lindholm. Leder du efter en ny frisør, kan jeg varmt anbefale en smut indenfor hos pigerne. De bor dejligt, men allerbedst er de kompetente, dygtige og så forøvrigt rigtigt, rigtigt sjove. Det sidste er meget værd, synes jeg :-)

Relaterede skriv

12 kommentarer

 • Svar
  Yrsa
  13. november 2008 at 17:14

  Det betyder ALT med en god frisør – hos min bliver der også grint en hel del og fortalt om ALT ! jeg mener ALT ned til meget små og sjove detaljer om deres liv :-))

 • Svar
  Ella
  12. november 2008 at 15:41

  Så godt at du fandt hende igen, så er hårfreden genoprettet. Jeg glæder mig til at beundre :-)

 • Svar
  merete
  12. november 2008 at 14:34

  en god frisør er guld værd. men lige nu ikke noget frisør til mig. efterdønninger af ekstremt hårtab i foråret. heldigvis kommer det tilbage nu og i store grå krøller. så jeg skal vel tilbage til hende på et tidspunkt.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  12. november 2008 at 13:45

  Jeg VIDSTE det og skyndte mig, at gyde olie på Limfjorden, Kirsten ;-)

 • Svar
  Kirsten
  12. november 2008 at 13:32

  Nååh, dét var godt. Var ellers på vej ud efter høtyv og møggreb til krigen ;-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  12. november 2008 at 13:30

  Kirsten, det gælder jo kun i en ganske lille radius omkring Aalborg midtby – du ved… Nørresundby/Aalborg ;-)

  Hanne P, jeg vil mene, at Sverige ville blive en anelse for uoverskueligt for mig ;-)

 • Svar
  Hanne P.
  12. november 2008 at 13:26

  Vær du glad for at du kan blive indenlands for at få styr på krøllerne, jeg bliver altså bare nødt til at tage til Sverige ;-)

 • Svar
  Kirsten
  12. november 2008 at 13:19

  Hov! Hvad mener du lige med den “forkerte” side af fjorden? Skal vi nu til at bekrige hinanden, sønden- og nordenfjords??? For jeg kan da godt fortælle dig, at dette her er den go´e side ;-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  12. november 2008 at 13:18

  Det var rigtigt godt, at Mette fandt dem til mig ;-)

  Ja, håret forblev langt… endnu ;-)

 • Svar
  Catarina
  12. november 2008 at 13:09

  Fnis…du fandt også ørene kan jeg se.

  Det er dejligt med en frisør som bare kan se hvad der klæderr én og så bare lade dem gøre det de er gode til.

 • Svar
  Eva
  12. november 2008 at 13:06

  … og håret forblev langt… Liselotte krøltop… :-)

 • Svar
  Anne, Mandagspigen
  12. november 2008 at 13:02

  det var godt du fandt dem :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)