28

Månesyge?

Oline gjorde mig lige opmærksom på månen. Hun er ude for at spadsere i månelyset. Jeg ved ikke, om det er noget teenagere skal, men hun var meget opsat på det. Jeg lurer i stedet for på, om hun havde et hemmeligt stævnemøde nede om hjørnet, for det er da første gang, hun har interesseret sig for den gule ost… men jeg undlod at snige mig bagefter. Der må trods alt være grænser for, hvor meget hun skal lide.

PS – jeg synes det er helt fantastisk, at jeg endelig har et kamera, som kan tage billeder af månen. Wauw…

You Might Also Like

28 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  14. november 2008 at 15:16

  Bare den ringede, Alice, så går det nok endda :-)

 • Avatar
  Reply
  Alice
  14. november 2008 at 13:21

  Ha tak for hjælpen. Så ringede den rustne klokke:)

 • Avatar
  Reply
  rosa
  14. november 2008 at 09:16

  Ååå heldige du som har et sånt kamera!!! Jeg prøver HVER kveld nå, men det hjelper ikke hva jeg gjør…bildene blir like dårlige. Jeg har en så stor fascinasjon for månen, så frustrasjonen er stor. Tror jeg må ønske meg nytt kamera av julenissen ; )

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  14. november 2008 at 09:07

  og da jeg kom ud, var der så mange skyer, at det nærmest lignede et vattæppe :(

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  14. november 2008 at 08:18

  Hvis du kigger på dit navn nu, vil du se, at det er rødt. Det betyder, at det er et klikbart link. Det henviser nu til din hjemmeside :-)

  God arbejdslyst :-)

 • Avatar
  Reply
  Alice
  14. november 2008 at 08:17

  Nå okay, det var bare fordi jeg ikke kunne se den nogen steder.
  Fint fint så. Så blev jeg lidt klogere på URI:)
  Hej

 • Avatar
  Reply
  Alice
  14. november 2008 at 08:16

  ha som du kan se har jeg ikke meget forstand på det. Jeg prøvede at skrive adressen i det felt med URI. Det sker ikke rigtig noget. Nu skal jeg på job. Ha en god dag og farvel herfra.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  14. november 2008 at 08:15

  Jo, den kom skam med første gang også, Alice :-)

 • Avatar
  Reply
  Alice
  14. november 2008 at 08:14

  hov den kom ikke, jeg prøver igen:)

 • Avatar
  Reply
  Alice
  14. november 2008 at 08:12

  okay hjemmeside og hjemmeside, jeg er på myspace en gang imellem, men jeg vil ikke lige kalde det min hjemmeside da jeg ikke rigtig tilføjer noget nyt. Men du kan da lige kigge forbi skulle du få lyst. Måske en dag hvis jeg lærer lidt mere om net og hjemmesider laver jeg en. Det må vente for nu.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  14. november 2008 at 08:07

  Alice, feltet med url kan bruges til at taste adressen på din hjemmeside ind, hvis du har sådan en :-)

 • Avatar
  Reply
  Alice
  14. november 2008 at 08:03

  Det er et fantastisk billede, hvordan mon den er havnet der…
  Noget helt andet, hvad betyder det der URI der står under giv dit besyv med?

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  14. november 2008 at 07:04

  Ella, dette her kamera kan fange månen. Det er jeg bare så glad for :-)

  Tina, den var helt fantastisk, så jeg forstår godt, at Oline lod sig lokke udenfor :-)

 • Avatar
  Reply
  Tina - omme i London
  14. november 2008 at 00:51

  WAURV – og saa i den gule maanefarve. Helt fantastisk godt fanget. :)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  13. november 2008 at 22:43

  Sukkkkk, hvor er det et fantastisk billede, Liselotte – jeg er så misundelig! ;-)

  Jeg var også ude, men med Ixus og det blev bare en lille forkølet klat på sort lærred.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. november 2008 at 22:29

  Nu handler det jo ikke kun om indstillinger, men også om linse, så det er ikke så ligetil. Jeg har indstillet kameraet på automatisk AE-dybdeskarphed og det virkede smukt :-)

  Månen forsvandt hurtigt efter under et lag skyer og der har den gemt sig siden, desværre :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne, Mandagspigen
  13. november 2008 at 21:15

  ja Liselotte, jeg har som du og Anette også sådan et apparat, og må også vide, hvad stiller du det på? For det er godt nok flot.

 • Avatar
  Reply
  Deborah
  13. november 2008 at 21:11

  Helt vildt flot foto, og det viser lige netop, hvorfor jeg skal have et større kamera. Jeg tog også fotos af månen imorges, men altså ikke samme kaliber.

 • Avatar
  Reply
  anita thomhave simonsen
  13. november 2008 at 20:00

  Hej Liselotte !

  lagde også mærke til den store og flotte måne idag….har lige fået mig et spejlrefleks og har ikke fået det i brug endnu men måske kan jeg også tage billeder af månen…(så det ikke bare er en lille gul klat)…det ville jeg også blive vild over…flot billede…

 • Avatar
  Reply
  Gitte J
  13. november 2008 at 19:17

  Når månen er fuld får jeg ikke sovet godt i nat. Men der er jo snart weekend så det går nok. De er meget hemlighedsfulde de unge mennesker, vi gamle er ved at revne af bare nysgerrighed :-)

 • Avatar
  Reply
  diana rose
  13. november 2008 at 19:00

  Kære Liselotte. Jeg elsker månen og “taler” med den, når den er der. Jeg er nemlig gudinde for månen – mit navn altså. Jeg elsker fuldmåne. Har prøvet at tage billeder, men mit slavecamera kan ikke “rumme” den.
  Knus fra Diana

 • Avatar
  Reply
  Karin
  13. november 2008 at 18:31

  Jeg så også månen og nød den – da jeg var ude med et par skraldespande fra køkkenet ;-)

 • Avatar
  Reply
  Louise
  13. november 2008 at 18:01

  I sommers lykkedes det mig også, at tage nogle billeder af solen – selvfølgelig kiggede jeg ikke på solen, men håbede at min retning med spejlrefleksdigitalkameraet ville gi pote, og det gjorde det (De ligger på flickr under lkpp)… Men det er ret skønt med nogle naturbilleder, jeg ville våge den påstand, at de bliver noget bedre med et spejlreflekskamera (Dog helt uden at kunne sige præcist hvorfor :))

 • Avatar
  Reply
  Anette
  13. november 2008 at 17:58

  Hej Liselotte
  Fedt billed , jeg har også sådan et kamera !

  Men hvordan tog du billedet ?

  På nat knappen uden blizt og holdte kameraet i ro ?

  Ja det er ikke sådan at havde et kamera der pludselig kan alt muligt !

  Tak for fede billeder og gode ord :-)

  God aften

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  13. november 2008 at 17:52

  Det er en super flot måne. Jeg fangede den i morges.

 • Avatar
  Reply
  Marina
  13. november 2008 at 17:26

  Det er et fantastisk billede og en meget smuk måne. Jeg nød den selv da jeg lå vågen i nat og kikkede efter stjerneskud. Selvfølgelig skal Oline da ud og se på månen, det er noget af det smukkeste og mest romantiske man kan gøre — også selv om man er helt alene.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. november 2008 at 17:23

  Den er så flot i dag, Lene – godt du nåede at nyde den :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  13. november 2008 at 17:18

  Og jeg har ikke tid til at fotografere den, men nød den på vej hjem fra arbejde :-)
  Smukt billede.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)