7

Så meget med…

På hjørnet af Hobrovej og Mølleparkvej ligger Siesta, en af Aalborgs brune bodegaer. Jeg er fuld af fordomme, for helt ærligt, så blev jeg virkelig… virkelig overrasket over at se skriften på væggen, eller noget…

Siesta Group på Facebook?

Jeg troede, at Siesta var befolket af cerutrygende gamle mænd, med ternede skjorter og matchende kasketter, pensionerede og desillusionerende dyrlæger og kvinder med curlere og den slags bruger sjældent tid på Facebook, fordi tiden kan bruges meget, meget bedre nede på bodegaen.

Jeg er så dum. Jeg ved ingenting og de er bare så meget nede med de fede på Siesta. Det er da totalt sejt.

You Might Also Like

7 Comments

 • Avatar
  Reply
  Maria Jensen
  13. november 2008 at 20:00

  Man skal lære så længe man lever!
  Og i øvrigt må jeg tilføje at de gamle bæverdinger og deres klientel altså har SIN charme!
  Lige som en hyggelig cafe også er et dejligt sted og være.
  knus Maria

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. november 2008 at 17:16

  Mette, så har jeg jo lidt ret… ;-)

 • Avatar
  Reply
  mette
  13. november 2008 at 17:01

  nej hvor sjovt…jeg underholder altid ungerne når vi besøger moster i ålborg, med historien om, da min bror og jeg, vaklende hjem fra jomfru anegade , engang i start 90’erne var omkring Siesta (min bror studerede i Ålborg dengang)…der var 4-5 personer på Siesta, bartenderen og nogle lokale fyldebøtter, hvoraf den ene kom hen og ville i kontakt, så han satte sådan armen i siden, og kiggede på mig og sagde, ‘hva så, der er gang den på Siesta i aften hva’……åh disse minder

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. november 2008 at 16:39

  Det ville det, Karin :-)

 • Avatar
  Reply
  Karin
  13. november 2008 at 16:38

  Jamen jeg overvejer da helt og ringe til min læge og få en henvisning ;-) Det ville da være befriende!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. november 2008 at 16:31

  Kan man mon få den bortopereret? Det ville unægteligt gøre livspaletten lidt bredere… :-)

 • Avatar
  Reply
  Karin
  13. november 2008 at 16:16

  Det var så det du blev klogere af idag ;-) Der var jo det med at udvidde horisonten.

  Og jeg var forresten blevet lige så overrasket og taget lige der hvor fordommen sidder…hvor så end det er. Kan man mon få den bortopereret?

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)