4

Hurtig som lynet

Der er bare så væmmeligt derude. Vådt, blæsende og ikke vejr for mand eller mus, men om et øjeblik snupper jeg en tur ud i det, fordi jeg kan komme ind til centrum og en anden ikke kan. Jeg tager gummistøvlerne på og snupper en formiddag, hvor jeg er ligeglad med morgenhår og parkering. Jeg er hurtig som lynet, så ingen når alligevel at opdage mig. Skal vi vædde?

You Might Also Like

4 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  15. november 2008 at 12:31

  Jeg har fået varmen. Faktisk var der ikke koldt ude. Bare trist og efterår, men den slags kan man jo kompensere for, hvis man tager afsted med morgenhår og gummistøvler ;-)

 • Avatar
  Reply
  Maria Jensen
  15. november 2008 at 12:08

  godt så! jeg prøver og følge dit eksempel SKAL handle brrr!
  håber Du har fået varmen.
  knus

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  15. november 2008 at 11:59

  Ingegerd, ingen opdagede mig og jeg var hurtig, som lynet. Hurtigt ind og hurtigt ud – så var den ged barberet :-)

 • Avatar
  Reply
  Ingegerd
  15. november 2008 at 11:28

  Jeg var i Ålborg for nylig for første gang i mit liv, og kiggede flittigt efter den eneste person jeg kender dér, nemlig dig Liselotte. Og tænk engang, jeg så dig ikke, underligt hva? Du slipper nok osse for at blive opdaget idag. Jeg sidder ihvertfald trygt i Sydtyskland.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)