Livsglæde Strik & Hækling Tant & Fjas

Knapfærdig

15. november 2008

Ja, kedelig vil jeg altså ikke kaldes, når jeg monterer min Tornsberg og tager ud i verden. Den er ikke bare gul. Den er Bamsegul! Den lyser, som en sol, der er gået amok og hvis jeg bilder mig ind, at jeg kan snige mig rundt i verden, tager jeg vist grueligt fejl, men skøn, det er den altså!

Jeg fik en udfordring, da jeg skulle finde knapper til den. Den er så “larmende”, at knapperne skulle være nærmest usynlige. Det lykkedes at finde nogen i Designværkstedet i går. Det var ikke let, men det lykkedes os til sidst at finde nogen, som kunne forsvinde ind i farven, så de ikke tog fokus. Som om…

Nu er den simpelthen klar til brug og nok er gul ikke min farve, men denne her, den gør mig altså i godt humør, hver gang jeg tager den på. Den er ikke smuk, men den er skør og glad og tosset. Jeg kan lide den. Jeg bliver glad!

Hvem skulle nu have troet det?

Mere at fordybe dig i

15 kommentarer

 • Svar Gul Shetland Triangle | Slagt en hellig ko... 24. januar 2009 at 10:27

  […] da jeg var på udsalg hos BC Garn og det omsættes langsomt til sjov, glad strik. Der er løbet en herlig trøje af pindene, et par fingerløse vanter og en hue er på bedding, men i forgårs måtte jeg lige […]

 • Liselotte
  Svar Liselotte 16. november 2008 at 09:01

  Den er rigtig herlig og jeg bliver garanteret glad for den – og ja, jeg tror også, at gult er på vej indenfor i varmen igen. Jeg er måske bare hip ;-)

 • Svar Annepålandet 16. november 2008 at 01:07

  Gult er coolt! Den er en ordentlig humørspreder, og det blir spennende å se den på!
  Jeg vet godt hva det er med gult: Det er i ferd med å bli en motefarge. Det er en stund siden sist. De siste par somre har gult gjort noen spede fremstøt, mest blant de unge, men nå kommer den for fullt. Akkurat som lilla har gjort nå i vinter – den har ligget og lurt en stund, og nå er det lilla i alle butikkhyller – og vi elsker det. Og nestemann ut er gult – bare vent og se!

 • Svar Fríða 15. november 2008 at 21:14

  åh, den er bare sköööön, kan godt forstå den gör dig glad.
  kh.fra Island
  Frida

 • Svar Karin 15. november 2008 at 20:35

  Gul som solen, gul som rapsmark, gul som solsikker, gul som karry, gul som bamser, gul som guld. Whats not to like? :-)

  Den er dejlig skør med alt det gule.

 • Liselotte
  Svar Liselotte 15. november 2008 at 20:02

  Merete, den er da for fed ;-)

  Tine, den er blevet rigtig fantastisk – og sjov :-)

  Therese, tak skal du have :-)

 • Svar Therese 15. november 2008 at 18:17

  Så smuk Liselotte!

 • Svar Tine 15. november 2008 at 16:46

  Da vi stod i køen i Kolding, var jeg nu ikke i tvivl om, at der nok skulle blive noget smukt ud af dit gule indkøb.
  Men den overgår nu alligevel min fantasi.
  Den er meget meget fin. Og glad! Og lysende! Og frisk. Og fræk…
  Ja, lige netop en Thornsberg :-)

 • Svar merete 15. november 2008 at 16:39

  jeg synes den er smuk, og at gult er underkendt. okker og lime og en ren primær gul er også skønne. har set nogle kvinder gå med skinkeærme strik uden på deres jakker. det ser smart ud, gør det.

 • Liselotte
  Svar Liselotte 15. november 2008 at 16:15

  Den gule sniger sig ind allevegne :-)

  En god hårdag skal jeg tage et billede af den, med fyld i ;-)

 • Svar Puttenings 15. november 2008 at 15:26

  Den er skøn Liselotte, både modellen og farven.
  Jeg elsker gul, men bedst er nu limegrøn.

 • Svar Lone Rafn 15. november 2008 at 14:29

  :-) For det første er navnet på din model jo bare lige i øjet.
  Hr. Tornsberg har jo igennem mange ugers dansen, nærmest overgået Vejrmand-Voldborg, med den ene superoptimægtigfantafænomenalistiske strikketrøje efter den anden – så al ære til hans gåpåmod (og dine strikkeevner).

  Og når det så er sagt, så må jeg lige knytte en kommentar til det med den gule farve – hvad er der med den?
  Den sniger sig langsomt ind alle steder, uden der er tale om udsalgsnettogrimgul.
  Den kommer forklædt i alle nuancer, og har fået en hårdnakket gulhader om mig, til at købe en ikke helt billig, men ualmindelig lækker skindtaske, i noget jeg kalder limekarrygul.

  Jeg ejer ikke gult garn – endnu – eller gult tøj – endnu – men jeg kan mærke det kommer…. snigende….
  Hvad er der med den gule farve… ;-)

  :-)
  Lone

 • Svar Tora 15. november 2008 at 13:53

  Jeg syns den ser herlig ut, men jeg klarer altså ikke helt å forestille meg hvordan den ser ut på..?

 • Svar Anne, Mandagspigen 15. november 2008 at 13:49

  at den gør dig glad, har jeg været sikker på, siden jeg så dit garnvalg første gang…en Tornsberg tøhø—-

 • Svar Anette 15. november 2008 at 13:41

  Det er en skøn farve og knapperne ser ud til at være helt perfekte.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)