12

Kenneths islandske eventyr

Frida sendte jo islandsk uld denne vej for ikke alt for længe siden. Der var et par mænd, som drømte om evigt varme sweatre og sådan bliver det. Kenneths sweater vokser L A N G S O M T, men den vokser. Det er frygteligt hårdt for mine arme at strikke med de tykke pinde, men det er al arbejdet værd, for det bliver en fantastisk trøje og endelig – efter noget, der føles som en evighed – er jeg nu færdig med bærestykket.

Nu er strikken endelig delt til henholdsvis ærmer og bul, så pludselig har jeg “kun” 172 masker i stedet for de tidligere 264. Den slags kan mærkes, så nu er omgangene kortere og derfor også til at overskue.

Garnet er fantastisk at strikke med. Det er utroligt solidt, men med en fleksibilitet, som passer mine arme rigtigt godt og se lige en smuk farve. Han bliver toplækker, ham Kenneth.

Trøjen vokser som sagt, men slet ikke hurtigt nok ifølge Kenneth, som konstant er forbi, for at se, om den på mirakuløs vis pludselig er ved at være færdig. Jeg tror, han glæder sig. Jeg forstår ham godt.

You Might Also Like

12 Comments

 • Avatar
  Reply
  capac
  18. november 2008 at 13:34

  Yes, my Boys, Oskar i uld. Det må være sagen. (Ikke noget med ulv i fåreklæder…)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. november 2008 at 21:19

  Merete, jeg er sikker på, at den kunne blive rigtig sjov :-)

  Annette, jeg er i hvert fald heldig :-)

 • Avatar
  Reply
  Annette
  16. november 2008 at 19:44

  Totalt lækker trøje. Han er heldig, Kenneth.
  Men du er jo også heldig med ham! Så I er vist bare heldige med hinanden :o)

 • Avatar
  Reply
  merete
  16. november 2008 at 18:25

  jeg synes den lyder fantastisk i gult. helt vildt optimistisk. og meget af den er jo perlestrik. så det går jo som en leg. og snoninger ser sjove ud at lave.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. november 2008 at 16:30

  Ja, det er noget af et projekt at gå i gang med, men jeg er frisk… når jeg har fået aflivet nogle af de projekter, som skal være færdige til jul. De må komme først – og bagefter tror jeg, at jeg snupper den gule uld og strikker en Sylvi.

  Det er så skønt at læse, når I har fået gang i strikkepindene. Jeg synes, at det er noget så afslappende, at sidde stille med et strikketøj, så jeg håber I finder samme fred med at nørkle. Jeg tror på, at det er godt for sjælen :-)

 • Avatar
  Reply
  Astrid
  16. november 2008 at 15:23

  Kære Liselotte
  Du har fået mig til at strikke!!!
  Så nu er der små limefarvede uldstrømper på mine nye strømpe pinde, så Noahs fusser kan holdes varme. De bliver frygtelig kolde af, at han ikke kan gå.
  Jeg har netop overlevet min første hæl på min første sok og jeg er både stolt og hooked. Tak for inspirationen. Som måske skal deles en smule med Frederikke, som jo også er en kæmpe entusiast. :)
  God søndag.
  Ps. Den søde garndame kiggede godt nok på mig, da jeg kom susende ind og sagde at nu skulle jeg strikke, så jeg skulle have det, der nu var nødvendigt inkl. opskrift for at producere uldsokker… ;)

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  16. november 2008 at 13:51

  Lækker trøje. Jeg skal til at i gang med en lille babysweater. Men selvom den er lille kommer det nok til at tage længere tid end din… Fru Lynstrikker!

 • Avatar
  Reply
  merete
  16. november 2008 at 12:56

  den ser også lækker ud. sjovt med top down teknikken. og mænd skal have varme sweatre. mændene i min familie og nærmeste venner får en hver om året. men der er også en del. og så smitter sådan noget jo, på den måde at den ene gerne vil have det den anden har fået. mennesker mennesker mennesker dog.

 • Avatar
  Reply
  jette
  16. november 2008 at 12:52

  Blot for at give et link til inspiration: http://www.peruvianconnection.com “som om du manglede inspiration”.
  Tror vinteren bliver mild, så sweater til Kenneth er fint, du spare penge til ny jakke til ham i julegave…

 • Avatar
  Reply
  Helle Koed
  16. november 2008 at 12:32

  åh Island – savner det land!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. november 2008 at 12:17

  Jeps og hvad er mere passende end et i islandsk uld, capac :-)

 • Avatar
  Reply
  capac
  16. november 2008 at 12:16

  Og hsuk nu det dækken til Oskar. Det er jo snart vinter! :-D

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)