Med tommeltot

Jeg hader at vente, men det endte da med en tommeltot – og så kan jeg konstatere, at den passer perfekt og sidder ualmindelig godt. Jeg kan sikkert nå den anden, inden der er en løsning på de tekniske udfordringer, jeg har mødt i dag. Jeg har i hvert fald tænkt mig at prøve. Tiden skal jo gå med noget… og hvorfor ikke en tommeltot eller to.

Kan du forøvrigt huske Mitered Mittens? Dem må jeg have lavet nogle stykker af. Lige om et øjeblik er det tid for den slags og de er skønt restestrik.

Relaterede skriv

8 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  17. november 2008 at 08:12

  Jeg vil tage et kig på Kathryn Ivy’s blog, Annepålandet – tak :-)

  Ja, det er fastmasker, men kun hæklet i bageste maskelænke, så der fremkommer tydelige “tagrender” undervejs :-)

  Bagsiden er også fantastisk. Det ligner næsten små bær, som ligger tæt :-)

 • Svar
  Anette
  16. november 2008 at 21:28

  Hej Liselotte !
  De er virkeligt flotte !
  Jeg har prøvet at starte på et par, har du set hvor fint mønsteret er indeni? Jeg har faktisk overvejet at vende dem om. Det ligner et meget avanceret mønter på vrangen !
  Fortsat god søndag…Anette

 • Svar
  Pernille
  16. november 2008 at 15:19

  De er fine :)

 • Svar
  Annepålandet
  16. november 2008 at 13:50

  Pulsvanter MED tommel er absolutt best, syns jeg. Det er deilig når du skal kjøre bil om vinteren, og slipper å komme borti rattet med fingrene – godt med litt ull mellom huden og det iskalde rattet. (Samtidig er det jo fint å ha fingrene fri så man slipper å ta vottene av når man skal ringe, shoppe, ta bilder osv.)

  Hvis du skal strikke Mitered Mittens igjen, anbefaler jeg en titt på bloggen til Kathryn Ivy, der er det gjort en forbedring av tommelen, så votten sitter bedre. Ser at den varianten er mye brukt rundt omkring også.

 • Svar
  Pernille
  16. november 2008 at 13:49

  Virkelig flotte! Den farve er virkelig skøn her i vinterens grå.

 • Svar
  Rosanna
  16. november 2008 at 13:41

  Det er en utroligt skøn farve – er det fastmasker du hækler?

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  16. november 2008 at 12:09

  Frida, disse er lavet på akkurat samme måde, som dem i Noro’en. Den eneste forskel er, at jeg her hækler rundt om hullet til tommelfingeren efterfølgende. Jeg hækler over de otte og de tre masker, som i forvejen ligger der og mellem dem, samler jeg en enkelt maske op i hver side. Herefter hækler jeg bare rundt, til jeg synes længden passer – det er så nemt :-)

 • Svar
  Fríða
  16. november 2008 at 12:04

  den blev söd. kan du lige uddybe lidt? jeg har lavet nogle par efter anvisningen til dine Noro håndvarmere, der ikke har en tommel. hvad gör du så anderledes med dem her?
  kh.fra Island
  Frida

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)